USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нагородили людей 2010 року Волині. ФОТО

11 Квітня 2011 11:50
Вже вчотирнадцяте поспіль у Луцьку відбулось дійство «Людина року», де традиційно нагородили «найуспішніших людей Волинського краю».

З нагоди такої світської події в обласному драмтеатрі 9 квітня зібралось кількасот людей, аби подивитись, хто увійшов до когорти найкращих волинян за підсумками минулого року. Дійство тривало понад три години.

Організатори «Людини року-2010» визначили цього разу 25 номінацій, у яких, на їхню думку, перемогли «найкращі представники суспільної еліти Волині». Оцінювали номінантів за громадськими та професійними здобутками.

Кожному переможцю, окрім квітів та диплому, вручали спеціальний приз – статуетку «Крило натхнення» – «гордого птаха з Волині, що символізує одвічне прагнення до гармонії та досконалості».

Ведучими свята були артисти Волинського драматичного театру Олена Небось та Дмитро Мельничук. Захід транслювався у прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь».

Поміж виходами на сцену переможців присутніх розважали творчі колективи: київське «ArtLine Trio», солісти Донецького національного театру опери і балету, юні вихованці луцького центру раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка», оперна співачка Ярослава Побережна, ансамбль народного танцю «Волиняночка» та молода волинська співачка Юлія Вітюк.



Спостерігати за урочистістю прийшли держслужбовці, громадські діячі, депутати, лікарі, освітяни, бізнесмени та журналісти.

В якості почесних гостей на захід завітали заступник начальника обласного управління у справах молоді та спорту Ігор Дмитришин та координатор проекту програми розвитку ООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» у Волинській області Оксана Гузь.

Разом з дружиною Іриною прийшов і перший заступник голови Волинської обласної ради, «регіонал» Юрій Лобач.

З квітами поспішав на світський захід ще один член Партії регіонів – депутат Волиньради Петро Гайдучик.

А у фойє драмтеатру усіх розважав ще один «регіональний» депутат облради Петро Пронь.

Спішив на дійство і начальник головного управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук.

Гендиректор СП ТОВ «Модерн-Експо» Петро Пилипюк поспішав на захід в доброму гуморі – він переміг у номінації «Підприємство року промислового комплексу».

Гордою ходою разом із дружиною прийшов на «Людину року» Олександр Хіленко (ТМ «Ваш кондитер»). Він отримав перемогу у номінації «Нове ім’я року».

Не менш впевненим виглядав і «Бізнесмен року» Юрій Бенько, котрий здобув нагороду за бізнесові успіхи у сфері транспортних перевезень.

Юрій Войнаровський, директор Палацу культури Луцька, теж прийшов отримати свою нагороду, номінуючись як «Діяч культури року».

Не забарились і начальниця міського відділу у справах сім’ї та молоді Ольга Коритнєва та головний редактор радіо «Луцьк» Наталка Войтович.


Спортивний оглядач ВОДТРК Юрій Яцюк не спускав з поля зору одну з переможниць номінації «Спортсмен року» Тетяну Коб. В цій же номінації виокремили ще й параолімпійку Юлію Батенкову-Бауман. Але вона за своєю нагородою на урочистість не прийшла, оскільки перебувала в той день на чергових змаганнях за кордоном.

В гарному гуморі була і депутат Луцької міськради від Партії регіонів Тетяна Дементьєва.

В парі прийшло на урочистість творче подружжя журналістів та письменників Володимира Лиса та Надії Гуменюк. Лис цього року став переможцем у номінації «Митець року».

А суддя Луцького міськрайонного суду Михайло Квятковський став кращим у номінації «Правозахисник року».

Головний організатор заходу, власник готельного комплексу «Zaleski» Олексій Левченко бесідував з екс-мером Луцька, а нині радником міського голови Антоном Кривицьким.

Не приховував радості від перемоги у номінації «Громадський діяч року» і голова Луцької районної ради, «регіонал» Ігор Волошенюк. Фотографувався з жінками.

Скромно поводився один з наймолодших учасників свята – Роман Окуневич з Рожищенського району, який став найкращим «Рятівником року». Він врятував життя старенькому односельчанину, коли той тонув у водоймі.

Позував перед фотокамерами імпозантний дивак Леодор Кравчук – найкращий «Модельєр року».

Ольга Куліш, гендиректор Волинської обласної держтелерадіокомпанії отримала нагороду в номінації «Інформаційний лідер Волинського краю». Другим переможцем у цій номінації стала газета «Волинь нова».

У номінації «Гуманна справа року» віддали належне Волинській обласній лікарняній касі. За нагородою прийшов голова правління та виконавчий директор структури Дмитро та Катерина Глазунови.

«Брендом року» визнали мережу магазинів «Жасмін». Директорка Олена Очеретна була задоволена визнанням.

Інна Чернишова, президент всеукраїнського конкурсу «Княжна Волині» вручала нагороду Дмитру Ураєву, який переміг в номінації «Подія року». Він був одним із головних організаторів концерту памяті В’ячеслава Хурсенка у 2010 році.

«Юним талантом року» став сором’язливий десятикласник з Ковеля Роман Понікарчук.

Гарним настроєм ділились з оточуючими ректор Волинського національного університету Ігор Коцан, який став «Особистістю Волинського краю», та керівник ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха, який переміг у номінації «Підприємство року будівельного комплексу».

Тішилась і своєю перемогою у номінації «Бізнес-леді року» Ольга Оленицька – власниця салону краси «Панна».

Діловим і заклопотаним йшов забирати свою крилату статуетку і мер Нововолинська Віктор Сапожніков. Його номінували як «Виправдану надію року». До слова, мер Володимира-Волинського Петро Саганюк теж став одним із кращих у цій номінації.



Задоволеним був і Богдан Прус, екс-голова Луцької районної ради, а нині просто депутат райради. Його дружина Галина Прус (голова сільради Смолигова Луцького району) стала однією з трьох переможців у номінації «Виправдана надія року».



Перемога у номінації «Професіонал року» в галузі медицини розчулила начальника Луцького військового госпіталю Олександра Хоменка до сліз.



Кращим журналістом став Валерій Мельник – власкор газети «Урядовий кур’єр».



Окрім того, директора ДП «Волиньвугілля» Івана Костика визнали найуспішнішим держслужбовцем, заступника начальника головного управління містобудування, архітектури та ЖКГ Волинської ОДА Якима Сеника назвали найкращим архітектором року, Лесю Сак, завідувачку луцького дитсадка №31, визнали кращою освітянкою.

Начальниці ЖКП №3 міста Нововолинська Ганні Бойко вручили нагороду за перемогу у номінації «Професіонал року» серед комунальних господарств. А кращим науковцем року став Володимир Дідух – доктор технічних наук, завідувач кафедри сільськогосподарських машин Луцького національного технічного університету.

Кращим інформаційним проектор року визнали телерадіоцикл ВОДТРК «Актуально». Нагороди отримали головні редактори Лариса Віліщук та Ніна Долінчук.

«Товаровиробником року промислового комплексу» стало ТзОВ «Волинь-Кальвіс», директором якого є Анатолій Понікарчук.

У номінації «Впевнений поступ» перемогу здобув ПрАТ «ДАТАГРУП» під керівництвом Анастасія Мельничука.

Найліпшим «Громадянином краю» винали Володимира Гащина – директора Центру інвалідного спорту Волині.

Нагороду останній іменитій номінатнці Оксані Забужко вручав Антон Кривицький. Письменницю назвали «Гордістю Волині». Вона запевнила присутніх, що ця нагорода буде для нею особливою.

























Довідково:

Ідея проведення проекту «Людина року» належить громадському об’єднанню «Рідне місто». Директор акції, головний режисер та автор сценарію – Алла Дмитрук. Безпосередньою організацією та проведенням заходу займалась фірма «Світ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
хайно вийдуть наші з лісу Показати IP 11 Квітня 2011 12:17
Ох буде цікаво, коли людям урветься терпець і піднімуть оце все на вила!!!
Настя Показати IP 11 Квітня 2011 12:47
А в них свято! А ми працюємо на мінімалку
Лучанка Показати IP 11 Квітня 2011 12:54
Як красиво зібрали всіх злодіїв Водині і показали на яких дорогих машинах вони приїхали, і майже у всіх красиво написано від партії регіонів.Чому немає представників від трудового люду, які на них працюють??? бо нікому вони не потрібні.
Анонім Показати IP 11 Квітня 2011 13:47
розумію навіщо аборигенам побрякушки, а Забужко то воно для чого? непонятно.
ну и ну Показати IP 11 Квітня 2011 13:56
А чего сделал номинант "громадський діяч" никогда не слышал о таком?Кого опередил в беспристрастном оценивании.Комуняки ушли,а как назначали победителей, так и назначают.
Лучанин Показати IP 11 Квітня 2011 14:02
Лучанка _______________ А хто тут злодій? Факти у студію! Немає? Тоді не плескайте язиком!!!
Добро Показати IP 11 Квітня 2011 14:40
Бенджамін Франклін якось сказав "Я ни о ком не буду говорить плохо, но расскажу все хорошее,что знаю о каждом"...Панове, давайте будемо мудрими і не будемо обливати один одного брудом. Щиро рада за перемогу хлопчика,який врятував життя дідуся!Молодець!
Л А Д О М И Р до Добро Показати IP 12 Квітня 2011 17:47
Отой хлопчик – єдиний, котрий вартий уваги громади.
лучанка Показати IP 11 Квітня 2011 14:47
А як назвати інакше ??? Невже за свою зарплату чи ваші розумові здібності ваші достатки ??? Не смішіть простих людей
FuckdaPolice Показати IP 11 Квітня 2011 16:22
Відколи то на театральній площі зявився знак - парковка для автомобілів? Агов чуваки Даішникі - там реально можна бабок накосити(або 3.14здюлей,щось я забув)? Де ви лазите? )))))
Ха ха до FuckdaPolice Показати IP 11 Квітня 2011 16:43
ще й номери видно на фотках
освітяни Показати IP 11 Квітня 2011 18:46
А Кревська все свою доцю суне скрізь. Вона бідненька такими заученими фразами намагається щось видавити з себе. Проте, це не важливо, головне що в перукарню сходила та й туфельки гарненькі всім показала. День вдався!!!
ответ Показати IP 11 Квітня 2011 19:19
"громадський діяч" это Волошенюк который был в 2004 - 2005 годах нач Любомльского МРЕО и которого арестовали... вот тепер громадський діяч
Антоніна Показати IP 11 Квітня 2011 20:13
не по-людськи якось усе у нас
житель Луцька Показати IP 11 Квітня 2011 21:24
До чого тут наприклад якийсь Хіленко??? Хто це?? Шо він зробив доброго кому у 2010 році??? Кому треба його нове ім'я? Здається ця вискочка зайняла чиєсь місце на цьому міроприємстві або краще того хлопця, що врятував дідуся номінували би два рази і додали саме йому номінацію "Нове ім'я")
Л А Д О М И Р до житель Луцька Показати IP 12 Квітня 2011 17:50
шо зробив, що зробив. Сестриця його киданула партнерку, вийшла заміж і поїхала за бугор. А бізнес залишила на брата :) Банальна історія. А він нічого, звичайний, білий і пухнастий !
лучане Показати IP 11 Квітня 2011 21:35
номинация "Нове ім'я" попахивает "липой". Видимо куда-то уж больно хотелось впихнуть "Хіленко", да никуда он не вписывался, вот и пришлось придумать эту "безимянную" номинацию. Точно, так все и было!
коментар Показати IP 11 Квітня 2011 22:48
учасники прибули...на машинах - заставлених в банках; у "дорогих" костюмах - придбаних на ледь зібрані кошти в попередньому місяці...або у дешевих нарядах замаскованих під "дорогі"...одним словом - прибули ПРЕДСТАВНИКИ МАССОВКИ партії регіонів...
гість777 Показати IP 12 Квітня 2011 00:34
людина року громадський діяч ВОЛОШЕНЮК ІГОР голова луцької райради чувак реально купив це визнання він купує все з виборів начинаючи купив в точині циган на виборах голосів невистачило тоді купив районну виборчу комісію вони йому за ніч доробили все під ключ потім докупив голосів в бют щоб стати головой тепер купив визнання людина року ІГОР-КА що купляти далі будеш??????????????
Андрій Показати IP 12 Квітня 2011 09:11
А Хоменко чого плакав? Не дають військовий госпіталь приватизувати? Чи відчуває, що скоро "подякують"?
Волиняка Показати IP 12 Квітня 2011 10:16
Подивився на все це - збір "блатних і ніщіх". Всі прекрасно знають, що ці номінації (окрім рятівника, спортсменки і митця року) є платними. Тобто, якщо ти бізнесмен, політик або держслужбовець, тобі організатори запропонують заплатити певну суму за звання (десь приблизно 8-10 тисяч гривень). відмовишся - нічого не отримаєш. Крім того, подивіться на це бикоття - поставили свої машини на майдані перед драмтеатром, демонструючи свій статус і зневагу до правил дорожнього руху і до інших лучан. Можна ж було припарокуватись біля Палацу культури, та де там, поліщуцький гонор не дозволяє, треба під сходи під'їхати... Бидло ви колгоспне, а не еліта...
"з боку видніше" Показати IP 12 Квітня 2011 11:41
а один з номінантів (відносно молодий, не будемо тикати на нього пальцем) приїхав на "тойоті", яку купили йому батьки, так так, тільки це "секрет"...певно номінацію також придбали саме вони...
волинь Показати IP 12 Квітня 2011 12:05
Да-а, судячи з відгуків, цих номінантів явно ніхто не обирав.Оскільки Луцьк місто невелике, то майже усіх їх особисто знають велика кількість жителів міста(не тільки таких що живуть на мін. зарплату, але й достатньо забезпечених поважних людей), які знають напевне чим вони дишуть, за рахунок чого чи кого живуть і т.д. Питання - тоді навіщо горе-номінанту витрачати кошти, якщо все рівно ЗНАЮТЬ ХТО ВІН ПО-СПРАВЖНЬОМУ?! Цей захід мав називатися "Людина - Клоун Волині 2010" Шкода що рятівник, митець і спортсменка загубляться в цьому бездарному натовпі "номінантів"
Сергій Показати IP 12 Квітня 2011 12:45
А чи доцільно взагалі проводити такі конкурси, де номінантів вибирають невідомо хто і нагороди відкрито купуються? А Оксану Забужко дійсно шкода, що вона в таке вляпалась, як весільний генерал. Видно старіє..
VSC Показати IP 12 Квітня 2011 14:59
Хочется спросить у господина Левченко, вы, когда создавали номинацию "правозащитник", отдавали себе отчет какой смысл вкладывается в это слово? Вот определение из вики: "Правозащитники — люди, занимающиеся общественной деятельностью, заключающейся в защите прав человека мирными средствами, как правило, от произвола государственных структур или должностных лиц". А вы даете статуэтку номинанту, который олицетворяет собой произвол судебной системы. Этот человек давно должен проводить свое время в зоне, не менее 10 лет.
PS Показати IP 12 Квітня 2011 17:38
про номінанта "нове ім'я" чув тільки те, що він має ну дуже сумнівне відношення до "ваш кондитер", а-я-яй, як йому не соромно прилізти сюди!
Anti-Mafia Показати IP 12 Квітня 2011 18:17
"Маргинал року" - прекрасний розстрільний список та чудовий привід подивитись на волинський відстійник. Прикро, що дійсно достойні(рятівник, спортсменка та ще бренд (за чоловічу працелюбність Олени Очеретної))опинились в цій "левченковській багнюці".
ЧУЙна Показати IP 12 Квітня 2011 22:41
А "гордість" Волині злиняла з неї давно й неправда
Нове ім’я Показати IP 13 Квітня 2011 00:03
До речі, найчитабельніша новина, яка зібрала багато цікавих думок. Чому б усім не виявляти факти, які відомо просто в коментах, хай читають, хай преса передруковує. Можливо, це буде вихід із ситуації. Хто останній раз давав хабар?
Гість Показати IP 13 Квітня 2011 11:48
Чого вчепились до того Хіленка, чи до когось іншого - заплатіть тисячу доларів Левченку і будете теж переможцем!Це може зробити хоч водій маршрутки, якщо не шкода грошей. Місто ж невелике, і всі вже давно знають про ці їхні "перемоги"!
гість ххl Показати IP 13 Квітня 2011 21:29
бо він гімнюк оказується
гість 3 Показати IP 16 Квітня 2011 20:07
ви краще шукали б в людях позитив,тому що зібрані достойні. Або самі своїми справами докажіть, що гідні бути серед нас. А вішати ярлики і поливати люлей брудом -це роблять або зависники, або слабкі, або просто дурні.
гість 4 Показати IP 17 Квітня 2011 12:14
... писав напевно номінант або його родич...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus