USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Напередодні Нового року волиняни вдвічі частіше викликали «швидку»

1 Січня 2017 19:36
Вдвічі більше звернень від волинян надійшло в обласний центр екстреної медичної допомоги у переддень Нового року. Погіршення самопочуття у людей медики пов'язують з надмірним хвилюванням.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів керівник комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Олег Куц.

Загалом, підсумувавши роботу минулої доби, Олег Куц зазначив, що чергування відбулися відносно спокійно.

«Надзвичайних ситуацій не було, з-під ялинки ми нікого не забирали. На щастя, не було масових бійок із постраждалими, куди б нас викликали. Втім, у переддень Нового року викликів було понад 300, хоча у звичайний день ми фіксуємо трохи більше сотні. Більшість, до кого приїжджали карети швидкої, – люди, у яких різко погіршилося самопочуття, через надмірне хвилювання», - пояснює Куц.

Нагадаємо, у новорічну ніч на Волині трапилося 13 пожеж. Здебільшого загоряння ставалися через нехтування правилами безпеки та пов'язані з обігрівом помешкання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus