USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нардепи з Волині вимагають провести вибори міського голови у Луцьку до кінця року

4 Жовтня 2017 11:54
Нардепи з Волині Ірина Констанкевич (партія «Українське об'єднання патріотів», - ред.) та Ігор Гузь (Народний фронт, - ред.) подали на розгляд парламенту Постанову про проведення виборів Луцького міського голови уже наприкінці цього року.

Про це написав сам Ігор Гузь на своїй сторінці у Фейсбук.

Зі слів нардепа, на жаль, парламент досі немає чіткої позиції розглянути/прийняти/проголосувати за те, аби лучани змогли обрати легітимного міського голову. Вже 8-й місяць в обласному центрі тривають політичні розборки. Посада міського голови аж надто заполітизована. Був би міський голова, була б зовсім інша ситуація в обласному центрі.

Відтак, Ігор Гузь разом з Іриною Констанкевич подали нову пропозицію на розгляд парламенту - Постанову про проведення виборів луцького міського голови уже наприкінці цього року. Що, згідно із законодавством, цілком можливо.

«Чому треба нова постанова, тому що попередня, вже втратила термін розгляду», - йдеться у дописі Ігоря Гузя.

«Як депутат-мажоритарник, як волинянин, закликаю всі політичні сили в парламенті, всі фракції, підтримати нашу постанову. Як бачимо: ситуація в місті загострюється, і нічого доброго для лучан, для розвитку мого рідного міста немає.

Вимагаю у голови Верховної Ради Андрій Парубій внести нашу постанову до порядку денного, ще цього парламентського тижня», - наголосив нардеп.

Зауважимо, пропрезидентська більшість у парламенті блокує вибори мера Луцька. А все через те, що провладна більшість досі немає спільного кандидата на посаду мера Луцька.

Свого часу голова Волинської обласної ради, член президії УКРОПу Ігор Палиця розповів про те, що Адміністрація Президента блокуватиме вибори мера в Луцьку, доки в місті не змінять секретаря міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 4 Жовтня 2017 15:54
Нічого не вийде - у Президента х...р товще....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus