USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Настільний теніс: заключний тур завершився відпочинком на Згоранських озерах

11 Червня 2015 12:48
15 команд з Волині, Рівного, Кременця взяли участь в заключному турі сезону 2014-2015 років з настільного тенісу.

Так, 5-7 червня цього року в Ковелі Федерацієя настільного тенісу Волині провела 4-ий тур змагань відкритого клубного чемпіонату серед різних вікових груп з настільного тенісу, - повідомляють організатори.

Змагання розпочалися з виступу Президента ФНТ Волині Валерія Панчука, який привітав Вадима Нечипорука та Валентина Юнчика з присвоєнням їм звання кандидатів в майстри спорту України, а також висловив подяку всім учасникам, а також хто приймав участь в організації проведення змагань.

Зі словами привітань виступив генеральний спонсор заходу, технічний директор ТзОВ “Кромберг енд Шуберт Україна” Славомір Качмарек, та заступник міського голови міста Ковеля Ігор Прокопів, які побажали перемог та найкращих результатів. Останній тур відбувався по колу, і всі команди мали можливість покращити свої попередні результати.

На цих змаганнях випробувала свої сили й наймолодша команда КЗ “ДЮСШ №2Луцької міської ради” в складі Дениса Панчука, Даниїла Папірника, Артема Корольчука, які непогано дебютували.



Учасники залишились задоволені організацією та проведенням змагань, генеральним спонсором яких виступило ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна», та після закінчення заходу всі спортсмени мали можливість відпочити в дружній атмосфері на озері в села Згорани.

Вже незабаром ковельчани гостинно будуть зустрічати тенісистів з різних куточків України, Білорусії, Польщі на Міжнародному турнірі “Світязь-2015”, який відбудеться 25 - 28 червня 2015 року.

Ігор Прокопів наголосив , що місто Ковель завжди з радістю зустріне гостей та надасть підтримку в змаганнях, які організовує ФНТ Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus