USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найгучніші президентські розлучення: Путін не єдиний. ВІДЕО

7 Червня 2013 18:00
Російський президент Володимир Путін – не єдиний, хто опинився біля керма країни без жіночої підтримки. У Росії розпочав та закрив тему президентських розлучень Петро Перший. Вірну Євдокію імператор заслав у монастир. А натомість оженився на молодій Катерині Першій, - йдеться в сюжеті ТСН.

Стосовно сучасної історії, то лише півроку витримала француженка Сесилія Саркозі. Після 20 років шлюбу вона зрадила французького президента з піарником та залишила Єлисейський палац. Проте, Ніколя Саркозі одинаком проходив тільки чотири місяці, одружившись потім на красуні Карлі Бруні.

Італійський мачо Сильвіо Берлусконі виплачує кралі-дружині рекордні аліменти. Чотири роки судів, і результат - три мільйони доларів за місяць. Саме у стільки Вероніка Ларіо оцінила 30 років подружнього життя та численних молодих коханок.

Розбите серце і в латиноамериканських лідерів. Гватемальця Альваро Колома дружина кинула заради того, щоби сісти на його президентське місце. А президент Перу Алан Ґарсія не зміг приховати всіх позашлюбних нащадків.

Нагадаємо, Володимир Путін заявив про розлучення з дружиною 6 червня на балеті «Есмеральда» у Кремлівському палаці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Комсомол Показати IP 9 Червня 2013 17:23
Был бы бабой Путину дал.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus