USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

НАЗК просять перевірити спосіб життя Тимошенко

22 Листопада 2016 14:52
Голова Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв звернувся до Національного агентства з запобігання корупції з проханнями провести моніторинг способу життя лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко, - повідомляє Голос України.

«До її електронної декларації виникли запитання, я просив Юлію Володимирівну самостійно ініціювати цей моніторинг. Оскільки вона цього не зробила, я вирішив допомогти», – пояснив Єгор Соболєв.

Крім того, народний депутат заявив, що очікує результатів роботи і над своїми попередніми запитами. Зокрема, тиждень тому політик звернувся до Національного антикорупційного бюро з вимогами порушити кримінальні провадження щодо п’ятьох народних депутатів, у деклараціях яких є ознаки незаконного збагачення або брехні. Зі слів Соболєва, йдеться про народних депутатів України - Олега Ляшка, Ігоря Гриніва, братів Добкіних та Антона Яценка.

«Перевірка та контроль електронних декларацій – це завдання не лише антикорупційних органів та профільних громадських організацій, але й усіх українців», - зауважив Соболєв.

«Усі сорок мільйонів, які живуть в Україні, повинні контролювати своїх посадовців, інакше буде як зараз, коли спіймані на брехні посадовці спокійно залишаються на посадах і просто «плюють» на громадян. Не прилетить на блакитному гелікоптері якийсь маг, який очистить нас всіх від корупційних суддів, політиків та посадовців», – наголосив народний депутат.

Варто додати, що вже понад 20-ть тисяч чиновників та депутатів повносили зміни до своїх електронних декларацій. Так, після подання електронних декларацій у чиновників та високопосадовців був ще тиждень на виправлення та уточнення даних. Окрім президента Петра Порошенка, який згадав про дохід у розмірі майже 2 мільйонів гривень, зміни у декларації внесли міністри та нардепи.

До слова, західні ЗМІ вже відреагували на космічні статки українських чиновників та політиків. Однією з реакцій на це може бути те, що західні країни припинить співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ага Показати IP 22 Листопада 2016 15:14
нинішній президент як і його попередники боіться конкуренціі з боку Тимошенко і буде "травити" всіх хто намагатиметься перейти йому дорогу- не тільки Юлю,
Цукерман М. Показати IP 22 Листопада 2016 15:59
" Бідна і чесна " Юля - майстер шарлатанства і аферист вищої гільдії незалежної України. В неї, судячи з декларації, немає ніякої нерухомості і транспорту у власності ... Бреше маланка, навіть оком не моргне...
1941—45 Показати IP 22 Листопада 2016 18:37
Продала країну за газ-Б:ЛЯДЬ-рєдкая!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus