USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Немаркована деревина на волинських дорогах – не злочин?

31 Травня 2016 18:28
На автодорозі сполученням Маневичі-Любешів журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини вдалося зафіксувати легкову автівку з причепом, який був завантажений деревною без характерних ознак маркування.

Цікаво те, що фото зробили саме в той день, коли очільник обласного лісомисливського господарства Олександр Кватирко «присягався» журналістам, що відтепер на Волині уся заготовлена деревина маркована на 100%.

Випадок, про який стало відомо ІА Волинські Новини, прокоментувала прес-секретар Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Світлана Думська. З її слів, деревина не чіпована не обов’язково є краденою.

«Електронний облік лісових масивів здійснюється у тих місцях, що в підпорядкуванні обласного лісомисливського господарства. На території Волині це - 80% таких лісів, ще 20 % території перебуває у підпорядкуванні місцевої громади. На жаль, у них немає такої як у нас єдиної системи електронного маркування. Тому, якщо це була не чіпована деревина, це може бути з тих 20% лісів», - пояснила Світлана Думська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
коханка Показати IP 31 Травня 2016 18:34
що поганого знов зробив мі й Саша? нам на ква(Р)тирку не вистачає!
Анонім Показати IP 31 Травня 2016 23:19
шановна редакція це ви випадково побачили маленький автомобіль з мізерною кількістю деревини , іі тут (деревину) вивозять фурами а по лісах вона вся немаркована лежить складена і чекае чергового баригу , напишіть в коментарях адрес електронноі почти і вас завалять фотографіями безпредела по маневицьких лісах , вірніше вже не лісах а того що з нього залишилося
Поскриптам Показати IP 1 Червня 2016 08:02
Таких дров у кожній ділянці валом після вирубки залишається а якщо людина піде позбирати ці залишки має іх собі забрати і везти в такий спосіб .Якто кажуть наробився ще й злодієм зробили. Чому це неможна узгодити заплативши людині за очистку ділянок і відповідно виписати документ на перевезення ще і додатково лісгоспу вихід з ділянки збільшить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus