USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Не можна пройти: лучани просять відремонтувати тротуар на Кравчука

24 Травня 2018 10:31
Жителі обласного центру Волині просять відремонтувати тротуар та дорогу на вулиці Кравчука, 40. Люди нарікають, що після дощів неможливо пройти до під’їзду будинку.

Про це йшлося 24 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Підписи мешканців будинку на Кравчука, 40 зібрала Раїса Мозалевська. У зверненні лучани просять міську владу відремонтувати дорогу та тротуар біля багатоповерхівки.

«Це територія біля Варшавського ринку, де зараз відбувається ремонт. Коли автомобілі його об’їжджали, то дуже зіпсували дорогу. Також в дощ неможливо пройти тротуаром до будинку, який був побудований 27 років тому. Якщо можливо, то ми просимо відремонтувати тротуар та дорогу, а якщо ні, то хоча б тротуар, бо мами з колясками там просто не можуть пройти», - каже лучанка.

З її слів, ширина тротуару приблизно 2 метри, а довжина – 70 кроків.

Відтак, комісія вирішила підтримати звернення та скласти кошторис на ремонт тротуару та дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus