USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не всі учасники ЗНО потрапили на пункти тестування

3 Червня 2011 15:57
Участь у першому етапі тестування ЗНО – з української мови і літератури –на Волині взяли 3117 учасників, хоч мало бути понад 3800.
Потрапити у пункти, а також взяти участь у тестуванні 3 червня змогли лише ті зареєстровані особи, які мали при собі сертифікат, документ, що посвідчує особу, запрошення-перепустку і дві ручки з чорною пастою. Про це інформує Волинська ОДТРК.
Серед тих, кому так і не вдалося потрапити до пунктів тестування, – також учасники, які спізнилися або заблукали.
Пункти тестування відкрилися о 10 годині в чотирьох населених пунктах Волині: Луцьку, Ковелі, Нововолинську і Маневичах.
Оскільки на 4 червня запланований черговий етап тестування з української мови й літератури, у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти наголошують: у пункт тестування потрібно прийти до 10:50 з усіма необхідними документами і за адресою, вказаною в запрошенні-перепустці.
Всього на Волині до участі в ЗНО зголосилося майже 7 тисяч осіб. Основна сесія тестування триватиме до 24 червня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Відповідальний Показати IP 3 Червня 2011 16:22
А хіба на 4 червня передбачено тестування в рамках ЗНО-2011?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus