USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Нечистоти цукрового заводу в Іваничах зливають у річку Лугу?

6 Травня 2017 18:11
Рибалка, який стурбований брудною водою у Щенятинському озері розповідає, що нечистоти від цукрового заводу ідуть у річку Лугу, забруднюють Щенятинське озеро та річку Західний Буг.

Про це пише видання БУГ.

Крім того, чоловік каже, що за розповідями жителів сіл Щенятин та Лугове, особливо брудні скиди від діяльності свого виробництва підприємство робить у сезон цукроваріння. Від цього були неодноразові випадки загибелі риби в озері.

Свої дослідження рибалка відзняв на відео вранці, 28 квітня, а також зробив знімки.

Ці знімки та відео були зроблені на околиці селища Іваничі, за колишнім асфальтним заводом, якщо їхати дорогою з Іваничів до селища цукровиків і за мостом дорогою, що веде направо до колишнього асфальтного заводу і далі за ним метрів зо 300.

Чоловік сказав, що він 28 квітня також звернувся у Нововолинську рибоохорону дільницю, чи були випадки загибелі риби. Таких випадків не засвідчили, відповіли у відділенні рибохорони.

4 травня у телефонній розмові головний інспектор Волиньрибохорони Юрій Пахода підтвердив, що таке звернення було від громадського активіста. І більше інформації можна отримати на гарячій лінії Волиньрибохорони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вол Показати IP 6 Травня 2017 18:39
не пийте воду з річки Луги, бо це холодная вода, іще причепиться зараза, боліти буде голова.
Анонім Показати IP 6 Травня 2017 20:01
завдяки "мудрому" правлінню бандитсько-олігархічної влади Україна перетворюється на клоаку у всіх розуміннях: екологічну, економічну, моральну, соціальну.
Анонім Показати IP 6 Травня 2017 21:32
Вот цукровий працює осінню. Такий у них сезон. А какашки в річку зливають чесні містяни, які не хочуть платити за каналізування своїх відходів
Коля Показати IP 7 Травня 2017 11:05
Травят людей! Геноцид! Горло місяць болить!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus