USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Некролог Бориса Клімчука: колеги сумують

3 Вересня 2014 18:30
Волинська обласна державна адміністрація та обласна рада - в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті Бориса Петровича Клімчука, депутата обласної ради, відомого державного діяча, дипломата і політика.

Серце великого життєлюба перестало битися лише на 63 році. Воно було віддане Україні та волинянам. Наша громада знала його мудрим керівником, який дбав про добробут Волині і її духовне процвітання. Він мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень, відстоював інтереси Волині в непростих економічних та політичних умовах. Його патріотизм проявлявся у власній принциповості та поглядах, у постійній праці. Саме тому посади, які обіймав Борис Петрович, вартували йому хворого серця.

Водночас, він був Людиною, у якої тисячі наших краян отримували допомогу чи просто пораду. Він заслуговував на повагу політичних опонентів. Його досвід і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню державних мужів.

Волинь втратила серце свого великого земляка, але вічною про нього буде Пам'ять.

Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо її горе. Він був щасливим чоловіком, батьком, дідусем. Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Бориса Петровича.

Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні.

Вічна Пам'ять!

Голова Волинської облдержадміністрації В.П.Гунчик
Голова Волинської обласної ради В.С. Вітер

Нагадаємо, екс-голова Волинської ОДА Борис Клімчук помер у Німеччині, в одній з клінік Шаріте 2 вересня. Під час засідання Волинської Ради Церков 3 вересня зачитали звернення Ради стосовно смерті Бориса Клімчука. Прощання із Борисом Клімчуком відбудеться 5 вересня.

Також у мережі поширили одне з останніх інтерв'ю Бориса Петровича.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
згадайте Показати IP 3 Вересня 2014 18:36
Їх було двоє - прибиральниця і двірник. Вони сиділи на Володимирській гірці - там, де видно увесь Труханів острів, Дарницю і навіть поближні трамваї, і жваво обговорювали замацану статтю "Як ми готуємо пленум райкому". Між ними спалахнула жвава дискусія, в якому районі міста пленуми провадяться найкраще. Двірник був настирливий, але прибиральниця не здавалась : по пам’яті вона цитувала Брежнева. Докази її, майже незаперечливі, таки справляли враження, бо двірник, скільки не опирався, мусив був здатися. З кишені він дістав загорнений у газету сніданок - цибулю, хліб, кусень сала й пляшку води, щедро розполовинив, віддавши їй більшу частину хліба, цибулі і навіть сала. Поївши і попивши, прибиральниця дістала з-за пазухи зашмарованого вузлика, висипала в жменю дріб"язок, піднесла до очей і стала підраховувати навпомац. Напевно, вона збиралася розрахуватися за сніданок, але двірник зробив королівський жест : мовляв, не треба платні, сьогодні він частує.
то до згадайте Показати IP 3 Вересня 2014 19:08
Василь Стус, хлопці (рєбята)писав..донецькій якого поважав та поважає весь світ.цивілізованний.
початок до то Показати IP 3 Вересня 2014 21:31
сімдесятих.багато з вас так і не втикнуло що тут пише.
Анонім до початок Показати IP 3 Вересня 2014 21:38
Та це про Гузя, Пирожика, наш народ i нашу Волинську колишню владу. Якось так...
ваш до Анонім Показати IP 3 Вересня 2014 23:16
народ в тамбовє...і растовє..
Читач до ваш Показати IP 4 Вересня 2014 14:13
І дійсно, тут вже нарід)) Лос-Поліщукос!
чітатєлю до Читач Показати IP 4 Вересня 2014 14:58
савєтскій народ явлєніє унікальноє по концентрации тупости и наглости под что б і как бы это не маскировалось.счастливого пути тайожныэ волчьи братья.
1112 Показати IP 3 Вересня 2014 18:59
Вічна пам"ять, Борисе Петровичу!!!! Волинь втратила справжнього патріота. Не буде більше таких керівників
М Показати IP 3 Вересня 2014 20:21
А яке серце може витримати спокійно те що зараз відбувається?
все до М Показати IP 3 Вересня 2014 20:37
о родінє думал..
чого до М Показати IP 3 Вересня 2014 20:40
в шаріте до друга в обласну не пішов?там же стількі бабла вложенно державного во все і всіх..
Anonymous Показати IP 3 Вересня 2014 20:51
Всім, хто паплюжить пам'ять про цю людину (гуморески всякі пишете, о родінє думал... і т.д.) - одумайтесь! Та неважливо вже, до якої він партії належав, при якому президенті (при яких президентах - буде правильніше сказати) керував - Борис Петрович був справжнім волинянином, патріотом свого краю, досвідченим керівником, господарником, та й просто надзвичайно мудрою людиною. Давайте просто згадаємо все добре, що для Волині він зробив. Задумайтесь, як про вас відгукнуться колись люди, та що про вас згадають!
наслідки до Anonymous Показати IP 3 Вересня 2014 21:12
созіданія цих гібридів не бачать тільки страуси..але де їх особливо багато було вже чують..
факт Показати IP 3 Вересня 2014 21:29
коментар було видалено
Луцик до факт Показати IP 3 Вересня 2014 21:36
Факт ти влучний на 100%. Респект!
а заробляв до Луцик Показати IP 3 Вересня 2014 21:48
як дьоміна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus