USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Немає нічого неможливого», – стипендіат Фонду Ігоря Палиці

22 Лютого 2018 19:00
Антон Чисніков – активний студент, який двічі був стипендіатом Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Хлопець навчався у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки на факультеті міжнародних відносин. Він відзначився не лише успіхами у навчанні, а й активною участю в студентському житті. Організовував круглі столи, семінари, зустрічі з цікавими та відомими людьми, інформують у прес-службі Фонду.

– Взяти участь у стипендіальному проекті мене надихнув викладач Андрій Веремчук, який вів у нас курс «Політико-паралельні системи». Висновок, якого я дійшов, прослухавши курс, такий: відносно дуже легкі зміни можуть привести до глобальних змін. Я зрозумів, що було б непогано, аби цей курс у спрощеному варіанті прослухало якомога більше людей. Тоді й спало на думку зробити такі лекції для широкого загалу. Перед тим як подаватися на стипендію, я вже мав певний бекграунд, – розповідає хлопець.

У 2016 році Антон подав у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» проект «Школа свідомого громадянина» та став одним зі студентів, які отримали перемогу в конкурсі стипендіальних проектів.

Наразі Антон Чисніков навчається у Київській школі економіки й паралельно – в Києво-Могилянській академії. Проте його проект «Школа свідомого громадянина» продовжують студенти факультету.

– Для мене річ не в коштах, – зауважує Антон. – Перша стипендія, яку я отримав, – це певна матеріалізація мого соціального бекграунду. Ця стипендія показала, що нема нічого неможливого. Якщо ти справді чогось хочеш, то цього реально досягнути. Відтак у мене вийшло здобути багато перемог. Я отримав стипендію Фонду Віктора Пінчука, гранд на навчання на магістерській програмі Києво-Могилянської академії та у Київській школі економіки, відвідав Ялтинську європейську стратегію – наймасштабніший міжнародний форум в Україні. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» відіграв вагому роль у моєму житті. Зокрема, надав мені рекомендацію при вступі в школу економіки. Завдяки цьому я отримав грант на навчання.

Амбітний хлопець упевнено йде до мети, намічає собі нові вершини та долає їх.

– Я завжди намагаюся робити так, як навчав Любомир Гузар: працювати, ніби все залежить лише від тебе, і молитися так, ніби все залежить лише від Бога, – каже на завершення Антон Чисніков.

Стипендіальний проект Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» діє з 2012 року. За цей час стипендії Фонду отримали 1300 здібних студентів університетів та училищ. Чимало проектів, які вони представляли, не залишилися на папері, а успішно втілені в життя. Історія Антона Чиснікова – підтвердження того, що там, де є ініціатива, бажання та наполег­ливість, успіх гарановано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus