USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Неповнолітні лучани пописали автомобілі нецензурщиною

14 Січня 2014 13:16
Двоє підлітків розмалювали фарбою кдеілька автомобілів, а після цього разом з ще двома друзями взялися за стіну новобудови, інформують у прес-службі волинської міліції.

Так, до чергової частини міського відділу надійшло три заяви від громадян, в яких, зокрема, йшлося про те, що невідомі розмалювали фарбами їхні автомобілі. В окремих випадках на машинах були нанесені нецензурні написи.

Порушниками виявилися 14-ти та 15-річні мешканці міста Луцька.

«Придбавши в одному з магазинів аерозольні балончики з фарбами, хлопці вирішили помалювати на автомобілях, які були припарковані у дворах будників, – розповів начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук. – Своїми діями підлітки завдали власникам транспортних засобів матеріальних збитків на суму більше 9000 гривень». Крім цього, шибеники разом із двома знайомими розмалювали стіну новобудови по вулиці Зацепи.


Під час спілкування із правоохоронцями хлопці не дали чітких пояснень і причин таких вчинків.

«За неналежне виконання батьківських обов’язків на батьків неповнолітніх склали адміністративні протоколи згідно зі статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, у випадку звернення постраждалих у суд вони відшкодовуватимуть завдані збитки», - резюмують правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus