USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нічні бари Луцька гримлять вночі на повну

9 Вересня 2014 11:17
Мешканці Луцька скаржаться, що не можуть нормально відпочивати через гамір у нічних барах. Найбільше скарг надійшло на три заклади громадського харчування міста.

Про це йшлося під час оперативної наради Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 9 вересня.

Так, з 8 серпня по 7 вересня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло 16 скарг щодо роботи закладів торгівлі та відпочинку.

«Лучани скаржаться на гучне звучання музики у вечірній час в таких закладах громадського харчування: «Вуаль», «Вікторія» та «Космос». Також скаржаться на пивні палатки по проспекту Відродження, 24.

Мешканці бідкаються, мовляв вночі такий гамір за вікном, що не можливо нормально відпочивати у своїх квартирах», - доповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Як вона запевнила, усі ці скарги передали в управління підприємництва та реклами, аби на них була належна реакція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
віка Показати IP 9 Вересня 2014 11:46
і у мальвіні кричать і в суботу і неділю що вуха закладає іноді від весіль. Запропонуйте щоб весілля бенкетиі інші розважальні гарні заходи робити за межами міста а не у сапальних районах так буде зручніше для усіх. Я теж це поважаю але ж не робити це там де старші люди і діти і хворі і так далі . такий гамір робиться що жах
А до віка Показати IP 9 Вересня 2014 14:05
Весіль не робити, ремонтів не робити -все заважає, кожен бачить когось, але не бачить себе, кожна сім"я робила і весілля, і хрестини, і дні народження і ті горезвісні ремонти і нічого, оточуючі якось те пережили, а от як у когось, то посто аврал. Давайте всі весілля , хрестини, дні народження, ювілеї перенесемо за межі міста, а в місті залишимо лише похорони. А взагалі, хто так прагне тиші і спокою, то самі переїзджайте за межі міста.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 12:02
В такий час коли хоронять можна і не гриміти. Що без музики не прожити.? Це вас біда не каснулася не дай бог.
Анонім до Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 13:56
Вважаю, що військомати ПОВИННІ їздити в бари забирати людей на АТО... за принципом - маєш здоров"я танцювати до ранку - май здоров"я і Україну боронити ! А то покупляли батьки довідки, а воно бидло гоцає до ранку... Позабирали порядних чоловіків, єдиних годувальників з сімей
А до Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 14:40
нуда, хай військомати ще й під загсом чергують, бо ж хтось воює, а хтось, с.ка жениться, під роддомом татів хай виловлюють, бо ж не фіг дітей робити, коли війна йде. Всім жити перестати, через те що дебілізм рулить.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 13:08
зараз може веселитись тільки бидло
Бабця Показати IP 9 Вересня 2014 13:53
А на Донбасі краще би музики грали, ніж гармати стріляли. На Донбасі мабуть і весіль зараз не буває. Жах. А ми ще незадовільні життям. Коли прийдеться ховатися від снарядів, згадаємо веселе життя з музикою
VS до Бабця Показати IP 9 Вересня 2014 14:13
Та їх там каструвати треба, щоб не плодили собі подібне бидло, а не весілля справляти.
Владислав до VS Показати IP 9 Вересня 2014 16:59
коментар було видалено
Анонім до VS Показати IP 9 Вересня 2014 17:51
через таких як VS І УКРАЇНА розвалилася(((
АТОС до VS Показати IP 10 Вересня 2014 08:49
Через таких придурків біснуватих, як ти, на Донбасі нас вважають фашистами і окупантами
VS до АТОС Показати IP 10 Вересня 2014 10:30
А мені по х..ю, що вони вважають. Коли вони вам в очі плюють, завжди на вас хер клали, ви для них завжди були бандерлоги, хохли і бидло, а ви вважаєте за краще цього не помічати, сраки їм лижете і прогинаєтесь під них, то на здоров"я. Україна розвалюєтьсся саме через таких ліберальних сопливих придурків, які розпустили те бидло і дозволили вилізти на голову. Їхні милі дітки топчуть українськи прапори і радіють збитим літакам "как красіва данецкія сбілі самалет хунти", бо їх батьки дебіли так виховали. Там не люди, за виключенням невеликої кількості.
АТОС до VS Показати IP 10 Вересня 2014 11:07
То я ж саме про це. Читай класиків, придурок. Хоча ти все одно нічого не зрозумієш
VS до АТОС Показати IP 10 Вересня 2014 11:30
Пишов на *уй,"розумник" класичний, разом з сваїми даунбаскими - ви як ракова пухлина з метастатазами. Видалити на хе* радикальними методами і тоді можливо буде жити.
Хрос до VS Показати IP 11 Вересня 2014 08:56
коментар було видалено
Аліна Показати IP 9 Вересня 2014 14:19
Не дай бог звичайно! Якби хоч одного крутелика дитину привезли, то мабуть місто завмерло на місяць. Не даром кажуть: Як бідне плаче то ніхто не баче, а як багатий скривиться той кожен дивиться.
ViFi Показати IP 9 Вересня 2014 15:46
Ну й паскудні ж люди, аж гидко. "Як би дитину крутелика привезли", то місто завмерло б на місяць навряд чи, он Клімчука поховали, а в місті траур не оголосили на місяць і життя не зупинилось, зате в алін би місяць в душах свято було гарантовано, через те що "дитину крутелика привезли".
Юрій Показати IP 9 Вересня 2014 19:32
Хочу сказати те,що таким заклаадам як Наталка,Колізей закони взагалі не писані даже в день трауру вони працюють на повну і всяке бидло туди ходить спаліть її взагалі)))
SS - UA Показати IP 11 Вересня 2014 05:59
Вас провокує Альона Артємєва з Ростова.Залпи тяжолих орудій в неї бачите бідолашної.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus