USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ніфонт каже, що недостойний звання почесного громадянина

26 Вересня 2013 09:40
Керуючий Волинською єпархією УПЦ МП, митрополит Волинський і Луцький Ніфонт вважає, що не достойний звання «Почесний громадянин Волині».
«Але я того звання не достойний. Адже хіба я чогось вартий без людей та без духовенства? Ми всі разом – велика родина і сім’я нашої Церкви, трудимося для блага Церкви і народу», - розповів він Волинській правді.

ЧИТАТИ ЩЕ: Я БУВ У ЛІКАРНІ І БАЧИВ НУЖДУ, - ВЛАДИКА НІФОНТ

«Може, збоку воно й видніше, але я без людей нічого не значу. Люди гуртуються, тримаються, відгукуються на мої прохання, йдуть назустріч і допомагають один одному. Щиро дякую тим депутатам, які проголосували за мене недостойного. Старатимуся і надалі послужити на користь і державі, і Церкві», - додав священнослужитель.

Митрополит зауважив, що його не дивує те, що депутати не сперечалися щодо присвоєння його звання «Почесний громадянин Волині».
«Ми ж ні з ким не сперечалися, не билися, не влаштовували мітингів та протестів, не захоплювали храмів. Нами керує любов, милосердя, віра, терпіння і надія. Без цього віруючі люди не зможуть знайти шляху до спасіння», - пояснив він.
Нагадаємо, 3 вересня у Волинській обласній раді присвоїли «почесних громадян» митрополиту Ніфонту та нардепу Катерині Ващук. Щодо останньої кандидатури в залі «точилися» тривалі дискусії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Бірюков Показати IP 26 Вересня 2013 10:26
Я і тількі я достойний
Гаврило Показати IP 26 Вересня 2013 10:30
Правильно каже. Недостойний.
Саша Показати IP 26 Вересня 2013 10:40
Почесний громадянин Луцька Кривицький - тьху ти господи... Ващучка - що вона зробила для Волині після розвалу Союза? А Ніфонт достойна людина для цього звання.
лучани Показати IP 26 Вересня 2013 11:10
Коли захворів важко,тоді і совість проснулася. Колись українську православну церкву хлівом називав.
Лось Показати IP 26 Вересня 2013 11:13
Правильно, недостойний, бо в партію ПеРдунов, як Ващучка, не вступив.
Крокодил Показати IP 26 Вересня 2013 11:58
не судіть
Лучанка Показати IP 26 Вересня 2013 12:13
Митрополит Ніфонт достойний звання "Почесного громадянина Волині",тому що у нього добре серце і він завжди піклується про нужденних і обездоленних людей.А ви спорите між собою. Самі робите щось подібне?
Лучанка Показати IP 26 Вересня 2013 13:00
Ото да,Вже зовсім з глзуду зїхали наші обранці, та хто їх обирав, самі собі обираються,щоб туди попасти в їх осинне гніздо треба мати сотні тисяч, і творять,що хочуть.Ващучка-це покара господня, стара кляач, скільки вже можна красти, морду викривило, вона кругом при советах перша комуняка,і при оранжевих і голубих - перша .Так бідкається про нарід, гребе і все мало.Невже нема дійсно гарних і достойних людей у нашому місті - не чиновників, не олігархів з часу комунізму, а просто людей, які дйсно думають про нас,нарід. На опудало б її вибрати, краще підходить.
Ирен Показати IP 26 Вересня 2013 13:13
Чому священники лізуть в політику.Який з нього почесний громадянин?Він багата людина, йому руки всі цілують, яка політика,сиди і служи Богу.
Colonel Показати IP 26 Вересня 2013 15:10
Почесних у нас мабуть найбільше, як будь де в світі. І результати їхньої роботи видно. Весь світ "завидує"! Подумаєш , 136 місце в світі по рівню життя, за час керування "почесних". Ще з десяток таких і буде останнє! Ти знаєш хто я, твою мать.... почесний! А можливо це спосіб подолати комплекс неповноцінності. Рано чи пізно вони "наїдаються" владою, грошима. Слідуючий етап - жадоба і якоїсь "почесної" переваги над оточуючими.
Лучанка Показати IP 26 Вересня 2013 16:19
Серед політиків поченеих нема.Вони всі однакові- лише за себе,за сої сімє'ї. А Ніфонта не судіть і не судимі будете. Він в політику не лізе.Краще прислухайтесь до його промов то може не будете такими жорстокими та злими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus