USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За 10 млн у Велимченській ОТГ планують збудувати новий ЦНАП

24 Листопада 2017 08:50
На будівництво ЦНАПУ у Велимченській ОТГ Ратнівського району та закупівлю обладнання для нього планують витратити 10 мільйонів гривень. Кошти на заплановане просять виділити з обласного бюджету.

Про це стало відомо під час засідання сесії Волинської обласної ради 23 листопада.

Відгукнутися на прохання побудувати ЦНАП попросив колег депутат облради Володимир Дибель, який озвучив депутатський запит до голови обласної ради Ігоря Палиці та голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

«До мене звернулися з Велимченської ОТГ із проханням посприяти у виділенні грошей із стабілізаційної дотації для будівництва нового приміщення та придбання обладнання для Центру надання адміністративних послуг у форматі прозорого офісу. Вже розроблена проектно-кошторисна документація. Обсяг необхідних коштів - 9,9 мільйона гривень. На мою думку, варто поєднати у форматі співфінансування кошти громади та обласної казни, адже у приміщенні можна розмістити і апарат ОТГ, і центр надання адмінпослуг», - висловився депутат.

Депутати обласної ради підтримали запит Володимира Дибеля.

Нагадаємо, цього року оновлений ЦНАП запрацював у Маневичах. А одним із найкращих ЦНАПів в Україні є саме луцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus