USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Маневичах запрацював оновлений ЦНАП

19 Серпня 2017 17:45
У Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) Маневицької райдержадміністрації, який модернізували у рамках проекту Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади», невдовзі видаватимуть навіть ID-картки. А таку послугу не пропонує відвідувачам жоден районний ЦНАП в Україні.

Відкрили ЦНАП, а відтак і офіційно дали старт роботі у новому форматі 18 серпня 2017 року, - повідомили у відділі інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.



ЦНАП Маневицької РДА модернізовано у рамках проекту Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади» (далі – проект), який реалізується у Волинській, Львівській та Рівненській областях.

Грантовий контракт про виконання проекту 31 грудня 2015 року укладено між Представництвом Європейського Союзу в Україні та Волинською облдержадміністрацією. Партнерами проекту виступили Волинська, Львівська, Рівненська облдержадміністрації, виконавчий комітет Луцької міської ради, а асоційованим партнером – Центр політико-правових реформ (м. Київ). Початок виконання проекту – 1 лютого 2016 року.



Офіційне відкриття відбулося за участі перших осіб області та району: голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, голови райдержадміністрації Андрія Линдюка, начальника управління розвитку та інвестицій облдержадміністрації Юрія Кресака та координатора проекту Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади» Романа Матвійчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus