USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині запрацювала поліцейська комісія

6 Липня 2016 18:41
Перше організаційне засідання постійної поліцейської комісії відбулося сьогодні, 6 липня, в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області. Таємним голосуванням її головою обрали Олександра Тиводара, секретарем – Сергія Рижкова.

З керівництвом поліцейської комісії та її членами зустрівся тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига, - повідомили у прес-службі відомства.

Основні повноваження поліцейської комісії це - проведення відбору на службу та конкурсу для призначення на вакантні посади в органи поліції. Склад поліцейської комісії ГУ Національної поліції у Волинській області та порядок її діяльності затвердили 30 червня цього року. Відповідний наказ з цього приводу підписав керівник волинської поліції Петро Шпига.

«Постійну поліцейську комісію створили для забезпечення прозорого добору, конкурсу та просування по службі поліцейських на підставі об’єктивного оцінювання професійного рівня та особистих якостей кожного поліцейського, відповідності їх посаді, визначення перспективи служби в органах поліції. Основні повноваження комісії та її членів визначає, зокрема, Закон України «Про Національну поліцію». Сподіваюся, що комісія працюватиме відкрито, гласно, а рішення ухвалюватимуться виваженні та справедливі», - зазначив Шпига.

До поліцейської комісії увійшли: голова правління Громадського формування «Варта порядку» - представник громадськості, обраний Волинською обласною радою Олександр Тиводар, Олександр Вовченко, тимчасово виконувач обов’язків начальника управління патрульної поліції в Луцьку - представник, визначений Головою Національної поліції України, Володимир Солоненко, начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області, представник визначений керівником територіального органу поліції, Сергій Кудрявцев, виконавчий директор громадської організації «Лікарняна каса «Допоможемо собі» - представник громадськості, обраний Волинською обласною радою та Сергій Рижков, приватний підприємець, засновник навчально-творчого центру «Озерний вітер» - представник, визначений Міністром внутрішніх справ України.
Під час першого засідання члени поліцейської комісії обрали голову та секретаря комісії, обговорили організаційні питання. Відповідно до ЗУ «Про Національну поліцію» максимальний строк повноважень члена поліцейської комісії становить три роки.

Довідково: Відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» до складу поліцейської комісії територіальних органів поліції входять п’ять осіб. Згідно зі статтею 51 цього закону до її складу двох представників громадськості обирає обласна рада, по одному представнику визначають Міністр внутрішніх справ України, голова Національної поліції та керівник відповідного територіального органу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Сашко Показати IP 6 Липня 2016 18:48
Тиводару УРА! УРА! УРА!
Анонім Показати IP 6 Липня 2016 19:26
шукають де кусок пирога вiдкусити.
Вася Показати IP 6 Липня 2016 19:45
Спочатку Рижкова відправте до психітора на перевірку адекватності
5.10 Показати IP 6 Липня 2016 20:18
Цікаво... Я теж хочу до комісії).
Комісар Показати IP 6 Липня 2016 22:24
Палиця знову показав хто є хто.
Лучаеие Показати IP 6 Липня 2016 22:41
Аваков твій представник не пройде ні одного психіатра. Крім лапінааа!
палата №6 Показати IP 6 Липня 2016 23:41
нарешті наші люди!
Рижков Сергій Показати IP 7 Липня 2016 00:09
Так я псіх... Так що бойтесь )))
800 Показати IP 7 Липня 2016 00:39
Мусора мають свою комісію, а лохи чекають справедливості
Наталія Тиводар Показати IP 7 Липня 2016 15:57
Вітаю!!! Горджуся!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus