USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Олег Скрипка закликав до Луцька весну. Фото

14 Січня 2018 21:11
«Нехай із обличь не сходить улибка, поки на сцені – Le Grand Orchestrа і Олег Скрипка», – такими словами свій виступ розпочав популярний український музикант і лідер гурту «Воплі Водоплясова».

До обласного центру Волині Олег Скрипка завітав на закриття міжнародного етно-фестивалю «Різдво в Луцьку» 14 січня.

Відзначимо, що, попри досить морозяну погоду та вечірній сніг, аби послухати українські етнопісні та потанцювати, у центрі міста зібралося вдосталь лучан, які заповнили Театральну площу вщент.

І це й не дивно, адже музиканти пропонують унікальну програму, яка поєднує неймовірний драйв і лірику народних мелодій, перевтілених у мотиви румби, джазу та блюзу.
Аби трохи зігріти «таку холодну Волинь», Олег Скрипка на деякий час запропонував присутнім перенестися на теплий захід і завів знайомий усім французький шансон.

Опісля для лучан залунали відомі та улюблені пісні з репертуару гурту «Воплі Водоплясова», переспіви світових рок-балад та українські шлягери.
Наостанок, прощаючись із публікою, Олег Скрипка побажав «щастя, здоров’я та процвітання вашому прекрасному місту» та подарував лучанам культову «Весну». Однак, прочекавши виступу хедлайнера фестивалю цілий день, присутні не були готові відпускати музикантів так швидко, тож артисти змушені були затриматися на сцені на ще кілька композицій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus