USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Онищенко обіцяє опублікувати скандальні записи з директором НАБУ

26 Квітня 2018 08:14
Після оприлюднення записів, на якому може бути голос Президента України Петра Порошенка, депутат-втікач Олександр Онищенко заявив, що готовий опублікувати схожий запис і про директора НАБУ Артема Ситника.

Так Онищенко відреагував на заяву Ситника про те, що він не хоче надавати плівки для слідства, а також не називає конкретні імена та факти підкупу топ-чиновників, передає 24 канал.

"Готую один матеріал по Ситнику і як він веде кримінальні справи. Як фабрикує і вмовляє фальсифікувати. Опублікую на наступному тижні", – повідомив Онищенко.

Нагадаємо, ввечері 18 квітня в ефірі одного з українських телеканалів вперше були оприлюднені так звані "плівки Онищенка", на яких звучить голос, схожий на голос чинного Президента України Петра Порошенка. На записі нардеп-втікач Олександр Онищенко і людина з голосом, схожим на голос Порошенка обговорюють "договірняк" з екс-міністром екології Миколою Злочевським щодо закриття кримінальних справ проти нього.

19 квітня в Адміністрації Президента назвали ці записи «фейком» і сказали, що вони «фейків не коментують».

Натомість сам Онищенко заявив, що готовий надати Національному антикорупційному бюро оригінали записів розмов.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus