USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Плівки Онищенка»: нардеп-втікач заявив, що готовий надати НАБУ оригінали записів

20 Квітня 2018 13:55
Опальний народний депутат України Олександр Онищенко, який вже тривалий час переховується за кордоном, заявив, що готовий надати Національному антикорупційному бюро оригінали записів розмов із голосом нібито Петра Порошенка.

Про це Онищенко 20 квітня написав на своїй сторінці у Facebook, передає 24 канал.

Онищенко каже, що готовий віддати на експертизу не лише оригінали плівок, на яких нібито звучить голос Порошенка, але й сам пристрій, на якому було зроблено запис.

Читати ще: Реакція соцмереж на викривальні плівки Онищенка

«Уважно вивчив контраргументи провладних піарників з приводу скандалу з плівками. «Записи» з голосом президента це фейк, кажуть вони. Рік тому ці ж люди розповідали, що плівок взагалі немає. А плівки з нібито з голосом Курченка і Саакашвілі на експертизу так ніхто і не віддав. Хоча всі просили. Фігурант скандалу, Саакашвілі, просив. Наполягав. А Порошенко мовчить. Як і не було нічого. Я благаю. Беріть плівку на експертизу. Більш того, хочу заявити, що готовий надати НАБУ, або хто там сміливий, оригінал запису для експертизи. І пристрій, якщо хочете. Всіляко відкритий до співпраці з делікатної теми. Я відкритий і зацікавлений. Сподіваюся, і вони – теж», – написав нардеп-втікач.

Ввечері 18 квітня в ефірі одного з українських телеканалів вперше були оприлюднені так звані «плівки Онищенка», на яких звучить голос, схожий на голос чинного Президента України Петра Порошенка. На записі нардеп-втікач Олександр Онищенко і людина з голосом, схожим на голос Порошенка, обговорюють «договірняк» з екс-міністром екології Миколою Злочевським щодо закриття кримінальних справ проти нього.

19 квітня в Адміністрації Президента назвали ці записи «фейком» і сказали, що вони «фейків не коментують».

Нагадаємо, Онищенко публікує записи, які, ймовірно, підтверджують його та інших політиків участь в договірних схемах і містять компромат на президента Петра Порошенка. Перший запис плівок Онищенка з'явився в грудні. На ньому він розмовляє, як стверджується, з депутатом Олесем Довгим, який спілкувався з ним як з парламентарем з боку президента. 10 лютого Онищенко опублікував другу частину своїх записів, на яких, зі слів нардепа-втікача, присутній депутат Микола Мартиненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 20 Квітня 2018 14:16
Шош то вже буде? Га браття?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus