USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Опалювальний сезон у Луцьку можуть призупинити

30 Жовтня 2018 13:52
Через потепління 31 жовтня у Луцьку можуть призупинити опалювальний сезон.

Про це розповіла директорка ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна, передає Перший.

Опалювальний сезон у Луцьку стартував 24 жовтня. Тоді середньодобова температура опустилась нижче 8 градусів тепла.

Наразі ж у Луцьк прийшло потепління. Вдень температура повітря сягає 20 градусів вище нуля. Через це на чергову сесію Луцької міської ради, яка відбудеться у середу, 31 жовтня, винесуть питання про зупинку опалювального сезону.

«Якщо вірити прогнозам гідрометеоцентру, то зупинимо опалювальний сезон орієнтовно на два тижні», - розповіла посадовиця.

З її слів, за той час, поки тепло не подаватиметься, лучани не платитимуть. А от за кілька днів тепла перед цим доведеться заплатити.

«Ми нараховуємо плату за тарифом, скоригованому на фактичну температуру. Якщо температура повітря вища, ніж та, що закладена в тарифі, його буде змінено. І кожному будинку нараховуватиметься плата від дати підписання акту подачі теплоносія. Не просто з 24 жовтня, а з того дня, коли подали тепло в будинок», - пояснила директорка «Луцьктепла».

«Зупинка опалювального сезону – це складно, але з іншого боку це дозволило нам виявити проблеми і мати час їх виправити», - додала Валентина Малютіна.

Як повідомлялося, за станом на 29 жовтня через аварії на мережі частині багатоповерхівок у Луцьку так і не подали тепло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2018 14:07
Та пішли вони "в ср@ку" як каже Зеленський, що опалення включене що виключене - різниця в 2 градуси. Дають так щоб біля 21 градуса було вдень - в квартирі хорлодно, а коли викликаєш комісію на заміри тепла - показуть що є 21 і зашибісь, а коли приходить платіжка за таке "тепло", то взагалі...
Лучанка Показати IP 30 Жовтня 2018 14:14
Дуже весело, знов почнеться розвоздушування, завоздушування. Будинки не прогріті. В квартирах холодно тому що листопад місяць а не липень. Платити будемо по повній, а включили опалення , то батареї були єлі,єлі.
мама Показати IP 30 Жовтня 2018 14:16
Не забудьте в садочках виключити опадення. Ідіоти.
Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2018 14:25
Розумнє рішення .Луцьк -це Европа. Субсідіанти тількі почнуть скаржитись.
123 Показати IP 30 Жовтня 2018 14:50
Та неграйтесь з тим опаленням. Ви виключите і знов діставай обігрівач. Яка різниця за що платити за світло що постійно працює обігрівач, бо дитина в хаті, чи за опалення. Садки нормально непрогрілись. Знущаються як тільки можуть.
User Показати IP 30 Жовтня 2018 14:54
А можна було його взагалі поки не вмикати? Чи важко було глянути прогноз погоди на наступний тиждень? Тепер лучани будуть опалювати вулицю, зате Луцьктепло буде заробляти гроші.
Олена Показати IP 30 Жовтня 2018 15:03
Ага, можуть... Сьогодні, а не 31.10 ці ненормальні в підвалі в 5-ій годині ранку вже закрутили нам батареї. Скрежет стояв на весь будинок, всі прокинулись. До ранку батареї стали льодом. Головне, що за цей день порахують оплату за опалення.
Лучанка Показати IP 30 Жовтня 2018 16:06
а не можна вдень палити по-мінімуму, а на ніч більше. все жтаки листопад на носі. навіщо потім знову ходити і розвоздушувати. нерозумні люди, якщо виключать
Луцьк Показати IP 30 Жовтня 2018 16:25
А в нас ще з неділі опалення відсутнє, а працівники МЖК ніяк дійти не можуть, напевно з Києва пішки добираються, зате платити за холодні батареї будемо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus