USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оприлюднили відео нічної гонитви за п'яним поліцейським у Луцьку

12 Березня 2017 10:32
Луцьким патрульним довелося оголошувати план-перехоплення, щоб затримати колегу із району, який, кермуючи автівкою у нетверезому стані, кілька разів порушив правила дорожнього руху.

Як повідомлялося, близько 100 км правоохоронець на нерозмитненій автівці втікав від переслідувачів. Проте патрульним вдалося наздогнати його аж у Ківерцях після того, як той побив поліцейську машину. Порушником виявився Алексюк Віталій Юрійович - капітан, начальник Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділку поліції. У авто разом із ним перебувала ще дільничний офіцер поліції Романюк Юлія Сергіївна.

Командир роти патрульної поліції Луцька Олександр Оліферчук розповів деталі пригоди 5 каналу: «Переслідування даного автомобіля тривало близько години, водій на дуже великій швидкості рухався – 150-180 км/год – однак надалі був затриманий працівниками за допомогою нарядів «Цунамі». У зв’язку з тим, що автомобіль скоїв ДТП за участю патрульного автомобіля, була викликана слідчо-оперативна група Ківрцівського районного відділу та в подальшому передано по належності».
Як повідомив речник волинської поліції Віктор Гомоль, за нічним інцидентом за участю працівників Ківерцівського відділу розпочато службове розслідування, після якого нічних порушників обіцяють звільнити із правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бе Показати IP 12 Березня 2017 10:55
Із перших кадрів згадався мультик про попугая Кешу.
Сераховичі Показати IP 12 Березня 2017 11:19
Обіцяти -не значить женитись! Як покарання-можуть перевести на інші посади,-хоч навіть і це не факт.
Закон Показати IP 12 Березня 2017 11:58
Бог йому суддя,добре що хоч нікого не збив!
НІМКЕНЯ Показати IP 12 Березня 2017 14:36
Доброго здоров*я Панство. Ото читаю тут цю новину і чомусь ніхто не звертає увагу що ці два поліцая-нациста(хотіли п*яні на той світ ще когось забрати, раз гонились як скажені) їхали на автомобілі з іноземною реєстрацією. А що було б якби не наздогнали???? Та нічого бази не має стоїть вона на якогось вуйка чи ще когось, вартує за кордоном 1,5 -2 тисячі доларів то для того поліцая це повітря, а якби вона була розмитнена і стояла на обліку то так би вже не покатався (палєво). Ще так трохи від теми 200 людей голосували за то , щоб іноземні машини реєструавли без сплати мита бо вони такі мудрі)))) Смішно , хочете обєднання ставте сервер отримуйте дозволи до конфіденційної приватної інформації від людей іноземців , вносьте та тоді на законодавчому рівні проводьте закони, а так не каламутьте воду, через ваші ПОВІТРЯНІ автомобілі кількість автопригод в прикордонних районах сягла нереальної кількості, там підлітки ганяють на зламках і по декілька разів на місяць аваріїї з летальні. Так трохи відступила )))... ШАНОВНЕ ПАНСТВО В НАС ТЕПЕР КОЛИШНІ МІЛІЦІЯНТИ ПЕРЕВОЗЯЯТЬ БУРШТИН, МАЮТЬ БЛАНКИ ТА ПЕЧАТКИ СУВОРОЇ ЗВІТНОСТІ І П*ЯНІ ЗА КЕРМОМ , А ОТРИМУЮТЬ ЛИШЕ 10500 ГРН ШТРАФУ ТА РІК ПОЗБАВЛЕННЯ, ТО В ДАНОМУ ВИПАДКУ ЧЕКАЄМО НА ВИПРАВДАЛЬНИЙ ВИРОК. ЦЕ БУЛА СПЕЦОПЕРАЦІЯ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ТА ЙОГО КОЛЕГИ ПІД НАЗВОЮ "сАуНа". ХОЧЕТЕ РОЗУМІННЯ ВІД ЛЮДЕЙ . -ФОТО В ФОРМІ В СТУДІЮ ОБОХ І ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ СУДУ. тА РОКІВ ПО 5 ОБОМ так щоб іншим було страшно про таке подумати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus