USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Опублікували відео повторного затримання брата судді Лозовського

26 Лютого 2018 20:33
У будівлі Луцького міськрайонного суду 25 лютого, брата-адвоката судді Волинського окружного адміністративного суду, відразу після засідання, де його звільнили під особисте зобов'язання, знову заарештували і повезли до ізолятора.

Про це повідомляє Під Прицілом.

Попри те, що в Україні діє презумпція невинуватості, працівники прокуратури продовжують звинувачувати обох братів у корупції.

За першим епізодом звинувачення, який інкримінували адвокату Павлу Лозовськомупредставники Волинської обласної прокуратури, слідчий суддя Андрій Сівчук не знайшов вагомих доказів вини підсудного і вибрав міру запобіжного заходу – особисте зобов'язання.



Та працівники прокуратури мали іншу думку і тут же у залі судового засідання заарештували адвоката і повезли у невідомому напрямку.

Зазначимо, що підтримати колегу учора прийшла велика кількість волинських правозахисників, які уже відверто заявляють, що звинувачення проти обох братів – не що інше, як спроба тиску на голову Волинського окружного адміністративного суду Олександра Лозовського.

"Справа "шита білими нитками" і розсипається просто на очах.

Ми розуміємо, що за цим стоїть навіть не УЗЕ, а прокуратура, яка намагається у такий спосіб поквитатися, як із незговірливими суддями, так і адвокатами, що не хочуть порушувати кодекс професійної етики і допомагати їх слідчим у численних відверто провальних справах", – заявляють представники адвокатської спільноти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лена Показати IP 26 Лютого 2018 20:40
Який тиск?ви що думаєте,що ви судді чи адвокати можете робити що хочете і на вас вправи нема?ви вже задовбалии народ,народ повністю підтримує прокуратуру,правильно робить
Ах Показати IP 26 Лютого 2018 20:44
НУ як суддя не випустить адвоката,коли в нього брат-голова суду іншого
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2018 20:53
У нас адвокати каста яких не можна трогати, вони всі дуже чесні і справедливі, а звернись за юридичною допомогою будуть допомагати майже безкоштовно.Якщо працівники УЗЕ та прокуратури вчинили противоправні дії їх треба оскаржувати відповідно до законодавства , а не воляти безпричинно, і це є тиск на правоохоронні органи.
Адвокат Показати IP 26 Лютого 2018 21:37
А де мудак Лозовський (суддя) взяв гроші на мерседес? Прокуратура молодці!
справедливий Показати IP 26 Лютого 2018 22:26
прокуратура сьогодні це збіговисько дибілів на чолі з головним клоуном луценко
777 до справедливий Показати IP 26 Лютого 2018 23:03
Молодці правоохоронці, цих розводящих давно пора було за зябра і до стінки...
Глядач Показати IP 26 Лютого 2018 23:37
Культура аж пре в тої жіночки іматюкливої групи підтримки
Аналітик до Глядач Показати IP 27 Лютого 2018 00:22
Де там взагалі може взятися культура, я нездивуюся якщо під прокуратурою та УЗЕ активісти мітинг проведуть на підтримку цих горе заробітчан.
Оператору Показати IP 27 Лютого 2018 09:42
Оператор -адвокат ми тебе знаємо...Може бути в тебе дежавю...Аналогічне затримання...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus