USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Останній дзвоник у луцькій ЗОШ № 5

26 Травня 2017 12:07
Останній дзвоник у школах - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

В усіх школах Луцька 26 травня - особливий день: це і підсумок року, і кардинальні зміни - підготовка до вступу у вищий навчальний заклад.

Розпочали урочистості із Державного Гімну України, який найгучніше підспівували учні початкової ланки. Після цього хвилиною мовчання віддали шану полеглим Героям за незалежність та цілісність України.

Звертаючись до учнів, заступник Луцького міського голови Григорій Пустовіт побажав ефективно використати здобуті знання, аби бути гордістю для країни.

«Мені приємно бути на останньому дзвонику, бо це певне підбиття підсумків. Для випускників - це завершення дитинства та перехід у доросле життя. Бажаю вам успішно використати свій потенціал та стати гідними громадянами України. А 10-класникам є можливість виправити свої помилки. Дякую батькам, що допомагали своїм дітям та вчителям, які ставилися до учнів, як до дітей, та вкладали у них свою мудрість», - сказав Пустовіт.
Також посадовець передав вітання від виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука та листівки кожному випускнику в Луцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 5.

Окрім цього, подяку міського голови вручили Віталію Шніту, який є головою правління благодійної шкільної організації «Фонд розвитку «Авангард».

Директор школи Валерій Півницький побажав, щоб випускники вдало використали здобуті знання, досвід вчителів та успішно скласти зовнішнє незалежне тестування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Віктория Горобець Показати IP 26 Травня 2017 22:04
Чому знімають лише 5 школу.. Такі панти..Ой прям вопще.. Думали всі забули які діти навчаються в вашій так сказати " елітній школі".. Яке вони мають виховання.. Я добре пам'ятаю випадок з Мартою Гузь.. Така в неї культура , виховання.. Я не думаю ,що так сказати " елітна школа" дає дітям належне виховання якщо учні школи так себе поводять.. Але якби Гузь була одна..Та в цій школі таких , як вона сотні.. І школа називає себе так сказати крутою.. Вона навіть школою називатись не може.. Якщо вона лише вчить знанням.. Потрібно навчати дітей і вихованню якщо батьки їх не навчили..
Sonya до Віктория Горобець Показати IP 29 Травня 2017 06:15
Цюриця С.С. директором, і все наладиться.
Анна до Віктория Горобець Показати IP 9 Червня 2017 23:23
Щось не подобоється?Це ваша проблема.Ця школа чудова,а випадок з Мартою Гузь не робить 5 школу поганою.Інші діти себе так в тій школі не ведуть.Якщо Вам заздрісно,то так і скажіть.
Анонім Показати IP 27 Травня 2017 10:46
Хоть бы ступеньки отремонтировали перед выпускным. Позорище!
Анонім Показати IP 28 Травня 2017 15:50
тут мабуть вчаться за гроші, які батьки більш такі заможні впливові то там і друзі стають з батьками і дітей тянуть вище хоч діти ці зазнайки думають що вони все але в житті як на широкій ниві .
Анонім Показати IP 28 Травня 2017 23:17
В цій школі надзвичайно хороші учні, звісно не усі мають хорошу поведінку. Так як це є в будь якій школі! Так само і вчителі, є просто ну суперпрофесіонали!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus