USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Освітян Луцька привітали із професійним святом

5 Жовтня 2018 20:22
Урочистості з нагоди Дня працівників освіти відбулися 5 жовтня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

На свято завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, представники обласної влади, керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, педагоги нашого міста, повідомляє прес-служба міської ради.

“Сьогодні, в переддень вчительського свята, ми зібралися для того, аби озвучити слова, на які ви заслуговуєте і повинні чути щоденно. Це є оцінка вашої праці, ролі у суспільстві та його формуванні. Престиж професії вчителя був, є, і буде неймовірно високим, адже у житті кожного з нас є люди, про яких згадаємо: “Це — мої вчителі, завдяки яким я став таким, яким є сьогодні”. Тільки добра і справжня людина може вчити, навчати, допомагати. Спільні зусилля усіх вчителів формують наше суспільство, країну та усе те добре, що у нас є.

Я хочу сьогодні за вашу роботу та щоденні зусилля сказати: “Дякую!”. Я дякую за те, що ви робите цей світ кращим, рухаєте його вперед. Ви додаєте нам сил вірити в себе”, - звернувся до присутніх Григорій Пустовіт.

“Ви даруєте дітям частинку своєї душі, тепло своїх сердець. У нас чудова, професійна і дуже старанна освітянська родина. Луцькі школи входять у топ-100 шкіл України. Наші діти виграють всеукраїнські олімпіади та займають призові місця у різноманітних конкурсах та змаганнях. Ми пишаємося тим, що у нас є настільки талановиті вчителі, що займаються підготовкою цих учнів”, - долучився до привітань Ігор Поліщук.

Під час заходу кращим вчителям міста було вручено сертифікати “Стипендіат міського голови”, “Лауреат іменної премії міського голови”. Окрім того, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активне впровадження інноваційних технологій в освітній процес, вагомий особистий внесок у справу реалізації державної політики у галузі освіти та з нагоди Дня працівників освіти керівників освітніх закладів нашого міста нагородили Почесними грамотами та оголосили Подяки міського голови.

Окрім того, педагогів нашого міста привітали художніми виступами ансамблю спортивного бального танцю “Ритм”, музичною композицією у виконанні заслуженого вчителя України Олега Романюка та іншими концертними номерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus