USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Освітяни в облраді: враження і плани

26 Листопада 2015 19:05
Представники освіти, які увійшли до нового складу облради, розповіли, як збираються працювати.

Нагадаємо, новообрана Волиньрада розпочала перше засідання сьогодні, 26 листопада, у повному складі – 64 депутати.

Сьогодні ж головою облради обрали Ігоря Палицю - за нього віддали голоси 39 із 64 депутатів.

Для частини депутатів ця каденція є першою. Яким був їхній перший день роботи в сесійній залі обласної ради, а також про готовність працювати на благо тих, хто їх обрав, і в команді, які вони представляють, розповіли новообрані депутати, які пройшли за списками партії Українське об'єднання патріотів – УКРОП: заступник голови правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», завідувач кафедри української літератури, професор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ірина Констанкевич та декан Інституту економіки та менеджменту Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Любов Ліпич.

Ірина Констанкевич, депутат міської ради попередньої каденції, обіцяє продовжувати початі справи уже в складі обласної ради.



«Це – командна перемога, і з таким сильним і потужним лідером, як Ігор Петрович. Якщо говорити про округ, то він мені дуже близький, оскільки я там географічно проживала, і там є школи, в яких я працювала. Тобто, проблематика округів мені знайома. Але разом з тим десь був жаль, що я уже не є депутатом міської ради, і, зокрема, мій округ на Львівській лишився без депутата Луцької міської ради, тому я хочу залишити свою приймальню в другій школі, зустрічатися з виборцями, я б хотіла продовжити розпочаті справи в попередній міській каденції, зокрема, ідеться про культурно-мистецькі проекти. Якщо говорити про освіту, я бачу низку цікавих програм, які можна було б реалізувати на обласному рівні. Варто сказати про те, що ми зобов’язані наступного року відзначити достойно 145-літній ювілей Лесі Українки», - розповіла Ірина Мирославівна.

Любов Ліпич теж готова працювати в команді. На її думку, найбільше користі вона принесла б у складі бюджетної комісії, враховуючи її попередній досвід роботи.



«Я взагалі людина командна, тому я буду працювати там, де мене, скажімо так, рекомендують, направлять. В принципі, маючи досвід і практичної роботи на підприємстві, і досвід роботи в обласній плановій комісії, і досвід викладацької роботи, і досвід адміністративної роботи на посаді декана інституту економіки та менеджменту і в технічному університеті, і в Східноєвропейському університеті. Хотілося б бути причетною все-таки до бюджетної комісії. Взагалі робота в обласній раді для мене є новою, і я надіюсь, що буде користь від того, що я є депутатом обласної ради», - каже освітянка.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало ПОІМЕННИЙ СПИСОК ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛРАДИ. Зауважимо, наразі з цього списку виключено трьох депутатів: Сергія Віннічука, Олега Кіндера, Андрія Бадзюня у зв’язку з їхнім депутатством в інших місцевих радах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ас Показати IP 26 Листопада 2015 19:25
Нічого ці люди не зроблять життя Не покращиться рівень освіти Не підвищеться буде гірше і гірше тому що жодного сигналу до покращення немає і Не буде хватить себе дурити і тішити думкою про завтрашній день
Волинянка Показати IP 26 Листопада 2015 20:31
О Боже мій, ліпич- депутат!? Та ще й планує бути в бюджетній комісії! О це вже великий фінансист.
Андрюха до Волинянка Показати IP 26 Листопада 2015 21:18
Ти волинянка повне га*но якщо не знаючи людини не говори таке!!! а хочеш сказати підійди і скажи в лице !!!Ліпич взагалі поважна і дипломована людина!!! Так тримати Любов Григорівно!!!!
Ківерчанка до Андрюха Показати IP 26 Листопада 2015 23:09
А ти, Андрюха хочеш гарно сесію здати? Так гарно підтримав Ліпич, нестарайся неоцінить.
ювілянти Показати IP 26 Листопада 2015 21:37
А 145 - не ювілей. Постанову КМ про відзначення ювілеїв ніхто не скасовував. Звичайно, щоб придумати якусь програму можна відзначати й 147 з половиною. Це теж півпятірки.
Тарас Чурило Показати IP 26 Листопада 2015 22:45
Освіта буде на гідному рівні, будьте певні.
Ас до Тарас Чурило Показати IP 26 Листопада 2015 23:58
На гідному рівні між Африкою і Анктартидою десь там знизу...Нациська Німеччина в квітні 1945 на освіту з бюджета 15% виділила знаючи що війну прогає,а ви де гроші брати будете? на гідну зарплату?
Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 00:27
И никто не обратил внимание на то. что обе фотки напоминают Хфарион.
Ірина Показати IP 27 Листопада 2015 07:08
Такого корумпованого факультету як економічний немає у всьому СНУ.
думка Показати IP 27 Листопада 2015 15:03
На тлі всієї України одна область нічого не зробить як-би і хто не хотів! Ну хіба що від'єднатись...(не сепаратист) :)))
уважний Показати IP 27 Листопада 2015 15:06
На задньому плані Констанкевич либляться Бондар і Вітів, це ті хто один одного має "мочити" в облраді... Що ще можна казати...?! Сумно це все спостерігати! :(
сергій л Показати IP 28 Листопада 2015 23:19
чув, що ліпич тепер буде займатися бурштином. апетит у неї нормальний може нарешті наситиця і перестане з аспірантів дерти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus