USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Освітлення у Луцьку: чому обіцянки міської влади - «половинчасті»?

19 Жовтня 2015 14:39
Попри передвиборчі обіцянки місцевої влади подбати за освітлення вулиці Полонківської, найбільш аварійна ділянка так і залишилась «потопати» у темряві.

Саме про таку проблему повідомила лучанка Тетяна Подлевська, звернувшись до одного із Офісів розвитку кварталу фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

З її слів, місцеві мешканці уже збились із ніг у пошуках вирішення проблеми щодо освітлення вулиці Полонківської.

«В період роботи Гнідавського цукрового заводу темрява у вечірній та нічний час на вулиці часто стає причиною аварійних ситуацій», - розповідає жінка й переконує, що сама колись стала свідком ДТП із важкими наслідками, що трапилось саме з цієї причини.

«Були неодноразові звернення до Луцької міської ради. Таким чином питання вдалось вирішити частково – поставили 28 ліхтарів. Однак, найнебезпечніша ділянка вулиці так і залишилась неосвітленою», - бідкається лучанка.

Тож, про те, чому міська влада на чолі з Луцьким міським головою Миколою Романюком виконує свої обіцянки лише наполовину Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило поцікавитись у теперішнього очільника ДКП «Луцьксвітло» Анатолія Грабаровського.

З його слів, усі роботи із освітлення, заплановані на 2015 рік, на даний момент уже завершились.

«Проект передбачав освітлення частини вулиці від пам'ятника Невідомому солдату, що у районі Вересневого, і до Гнідавського цукрового заводу. Але річ у тім, що через обмеження бюджетних коштів вдалось зробити лише «шматки». Але й справді, майже півторакілометрова ділянка дороги не має жодного ліхтаря і жодної мережі. Сподіваюсь, що наступного року пройде проект рішення щодо освітлення й цієї ділянки, але усі роботи, заплановані на цей рік, на жаль, уже зроблені», - зазначив керівник комунального підприємства.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що Луцьку відремонтували лише наполовину вулицю Вахтангова, що серед тих, які пообіцяли відремонтувати цьогоріч за кошти міського бюджету. Тоді до журналістів звернулися лучани, яких зацікавило, чому ремонт завершився на середині вулиці, адже дорожнє покриття на вулиці Вахтангова від початку до кінця – «яма на ямі».

То чи не чекає така ж доля освітлення на вулиці Полонківській?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сміх та й годі Показати IP 19 Жовтня 2015 16:34
виконує на половину щоб ще й Палиці було чим зайнятись.
Це точно Показати IP 20 Жовтня 2015 00:56
Для освітлення міста було зроблено дуже багато. Тільки нажаль швидко привикаєш до хорошого і далі не помічаєш. Зважайте на те, що за кожен встановлений світильник, платити нам з вами далі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus