USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Освітні заклади Волині оглянуть депутати Верховної Ради

24 Жовтня 2017 17:43
У рамках виїзного засідання комітету Верховної Ради нардепи оглянуть низку закладів освіти на Волині.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 24 жовтня.

Як повідомила начальник управління освіти, науки та молоді ОДА Людмила Плахотна, вона спілкувалася з ініціатором виїзного засідання комітету Верховної Ради з питань науки та освіти народним депутатом Іриною Констанкевич.

Оскільки Ірина Констанкевич є керівником підкомітету з питань позашкільної, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, вона просила звернути увагу на відповідні освітні заклади.

На зустріч планують запросити якомога більшу кількість депутатів місцевих рад, представників облдержадміністрації, керівників та працівників закладів профтехосвіти.

Нардепи планують відвідати Колківське ВПУ, ВПУ будівництва та архітектури у Луцьку, Волинський обласний ліцей, опорний заклад освіти у Голобській ОТГ, а також Коледж технологій, бізнесу та права, де і проводитимуть тригодинне пленарне засідання.

У другий день виїзного засідання оглядатимуть загальноосвітні навчальні заклади. Точну дату виїзного дводенного засідання уточнюють, наразі відомо, що засідання планують провести у листопаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рома Показати IP 24 Жовтня 2017 17:58
Ото студенти замість занять будуть лизати коридори!
Леся Показати IP 24 Жовтня 2017 22:38
А Луцьке ВПУ не хочуть оглянути? - якраз є можливість ознайомитись з " передовим педагогічним досвідом" по ряду питань та судовою тяганиною ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus