USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Парк імені 900-річчя Луцька просять закрити для автівок

26 Грудня 2017 18:12
Обмежити в’їзд автомобілів на територію парку пропонують місцеві мешканці.

Про це йшлося під час круглого столу з обговорення проекту реконструкції парку імені 900-річчя Луцька 26 грудня у Луцьку.

Зі слів однієї з мешканок мікрорайону, неодноразово трапляються випадки, коли в парк заїжджають автомобілі, нищать парк, тож на час реконструкції просила встановити бодай тимчасові шлагбауми.
Депутат міськради Євгеній Ткачук повідомив, що на 2018 рік передбачать кошти на вкладання бруківки на вулиці Космонавтів та трьох провулках, які межують з парком, зважаючи на побажання мешканців, можуть встановити обмежувачі руху, аби на територію парку не могли заїжджати автомобілі. З мікрорайону проспекту Відродження та цієї вулиці, з його слів, мами з дитячими візками зможуть пройти в парк без проблем (наразі дорога перебуває у жахливому стані).

Щодо комунікації парку з вулицею Ветеранів, радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що цьогоріч завершили облаштування пішохідної доріжки з перилами від вулиці Ветеранів до парку. Щодо капітального ремонту вулиці, він зауважив, що роботи здійснюватимуть, якщо депутати внесуть вулицю до переліку вулиць, які реконструюють. Такий перелік планують затвердити під час сесії міськради 31 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus