USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пасажирський потяг «п'яти столиць» запустять до кінця року, - Омелян

16 Червня 2017 07:00
Міністерство інфраструктури має намір запустити пасажирський потяг "п'яти столиць" за маршрутом Київ - Мінськ - Вільнюс - Рига - Таллінн до кінця 2017 року. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі з міністром транспорту і зв'язку Литви Рокасом Масюлісом, повідомляє УНІАН.

"Ми розраховуємо, що зможемо запустити потяг «п'яти столиць» вже до кінця року, і цей маршрут користуватиметься попитом серед пасажирів", - цитує прес-служба міністра.

Омелян підкреслив важливість розвитку мультимодальних перевезень та позитивних результатів роботи поїзда «Вікінг».

«Переконаний, що поєднання технологій успішно реалізованих транспортних проектів у країнах регіонів Балтійського, Чорного та Каспійського морів дасть змогу досягти максимально успішних результатів з формування нових ефективних логістичних рішень організації перевізного процесу Європа - Азія - Європа. До кінця 2017 року заплановано завершення дослідження з організації цифрового супроводу перевезень за маршрутом поїзда «Вікінг». З ініціативи української сторони планується залучення до зазначеного проекту Грузії, Молдови та Азербайджану, і на наступному етапі Польщі, Угорщини, Словаччини», - цитує прес-служба міністра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
любомир Показати IP 16 Червня 2017 07:54
Яке відношення Омельян має до залізниці? Бальчунові лаври не дають спокою!
Петро до любомир Показати IP 16 Червня 2017 09:28
В Бальчуна вже строк контракту закінчився, тому рота розкривають всі. Це як з гонТИРЄВОЮ в Нацбанку, вона вже на Мальдівах з 25 травня, а навіть В.О. не призначено. (команду за всіх "рехформатор", та куми його.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus