USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пашинський показав, як зберігалися боєприпаси в Ічні. Фото виявилися фейком

10 Жовтня 2018 07:00
Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський поширює фейкову інформацію про арсенал в Ічні, видаючи фотографії, зроблені ймовірно в РФ, за фотографії складу в Чернігівській області.

Про це повідомляє портал MIL.IN.UA.

Раніше у Facebook Пашинський опублікував дві фотографії, заявляючи, що нібито вони були зроблені рік тому на складах в Ічні.

«Цим фотографіям рівно рік. Після вибухів арсеналів у Калинівці нашим комітетом була здійснена інспекційна поїздка в третій за величиною склад боєприпасів в Ічні Чернігівської області. Тоді було рекомендовано терміново виділити кошти, розробити відповідні будівельні проекти і перемістити всі боєприпаси в спеціальні бетонні сховища. З власної ініціативи я замовив і передав у Міноборони будівельний проект такого сховища. Також завдяки підтримці народних депутатів, ми внесли зміни в законодавство, які максимально спрощують будівництво таких споруд на території військових частин», - прокоментував Пашинський.



У коментарях під публікацією Сергія Пашинського користувачі відзначили, що дані фото зроблені не на складах в Ічні, пишуть "Букви".

Фотографія опублікована ще в 2011 році. Це, швидше за все, склад боєприпасів у Росії.



Інше фото - теж не Ічня, а склад в Балаклії. Фотографія 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Реаліст Показати IP 10 Жовтня 2018 08:07
А чого ще можна чекати від високопоставленого бандита і вбивці, крім чергової брехні?
Реаліст Показати IP 10 Жовтня 2018 08:48
Бандит і вбивця ніколи не скаже правди.
Таки Да Показати IP 10 Жовтня 2018 09:08
шо тут скажеш,любий друг Петра 1.
Може і так до Таки Да Показати IP 10 Жовтня 2018 14:23
Видно Петро "1" не поділився з Сергієм "глазастим" доляхою від продажу, або просто замітають сліди.
Катарсис Показати IP 10 Жовтня 2018 09:23
Дякую за матеріал. Фактчекінг - це початок здорової журналістики. Варто продовжувати, також відносно всіх інших посадовців і ЛОМів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus