USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Патрульні оштрафували голову Луцької РДА

5 Квітня 2017 14:49
Голову Луцької РДА Ігоря Ярмольського за порушення правил дорожнього руху оштрафували патрульні.

Посадовець зупинився своїм автомобілем у недозволеному місці, на перехресті вулиць Словацького і Шевченка в Луцьку. Інцидент трапився близько обіду 4 квітня, повідомляє Конкурент.

Як повідомила прес-секретар патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук, цього дня особа на автомобілі Mercedes-Benz зупинилася на згаданому перехресті, порушивши пункт правил.

На особу винесли постанову за частиною 1 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, зокрема за порушення вимог зупинки.

Як зазначено в правилах дорожнього руху, зупинка забороняється на перехрестях та ближче 10 метрів від краю перехрещуваної проїзної частини.

Згідно з кодексом, це порушення тягне за собою накладення штрафу в розмірі 15 неоподатковуваних мінімумів (255 гривень) або 50 штрафних балів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2017 15:12
А ну, любителі поскиглити, підтягуйтесь!!! "ТА ЩО ВОНИ МОЖУТЬ, ТІЛЬКИ БАБ І ДІДІВ ГАНЯТИ, А ЯК КОГОСЬ КРУПНІШЕ, ТО БОЯТЬСЯ"
Рома Показати IP 5 Квітня 2017 16:49
Не тільки бабів і дідів, а і голову держ.адміністрації, правда виключно для піару !!! Це все на що вони здатні !!!
Анонім Показати IP 5 Квітня 2017 17:30
МолодцI, питание нема!
Ірина Показати IP 5 Квітня 2017 18:32
Клоуни з зарплатами,машинами і повноваженнями,які в місті виконують функції,які могли б не гірше виконувати муніципали.Такоі непотрібної служби Україна ще не мала.Набрали на швидку руку кого-попало.
До смішнючої до Ірина Показати IP 5 Квітня 2017 20:22
А колись щось станеться і будеш в безпорадному стані, або потрібна буде допомога, то до цих же "клоунів" першим ділом дзвонитимеш.
Віталій до До смішнючої Показати IP 6 Квітня 2017 22:45
Ага. Дзвонити і чекати 10-15 хв? За такий час пограбують, згвалтують, калікою зроблять.... Нам треба мати право захистити себе самому, в домі, квартирі, на вулиці. Але право на зброю, не на мисливську, яка для полювання призначена, а на короткоствольну нарізну, у нас громадянам "не положено", бо постріляють один одного. Зате у "властьімущих" у кожного поголовно, по декілька одиниць. Не дуже щось це на рівень довіри до швидкості і компетентності правоохоронних органів схоже. Але ж ми - то не Вони, нам зась.
Сумно Показати IP 5 Квітня 2017 21:02
І допоможуть? Не сміши. Напевно ти з тих клоунів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus