USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Патрульного поліцейського звинуватили в педофілії на Житомирщині

31 Травня 2016 08:47
Мама 13-річної школярки з Житомирщини написала заяву в прокуратуру, що її дитину зґвалтував поліцейський. У прокуратурі розпочали розслідування, хоча досі не впевнені, що сам факт наруги був, - йдеться в сюжеті ТСН.

Останній дзвоник у Васильківській школі доручили вести найкрайщій учениці, відмінниці з 8-го класу. Але на ранок дівчинка у школу не прийшла.

Натомість у школі й сільраді з'явилися працівники прокуратури і поліція. І повідомили, що мати учениці звернулась у прокуратуру із заявою про зґвалтування її дитини односельцем, який працює в поліції.

"В нас був шок. Я не знаю, як таке могло статися. Йому все-таки 24, а їй 13. Кажуть, коли це все сталося, то батьки завезли її і звернулися до поліції", - розповіла секретар Васильківської сільської ради Яніна Гандзич.

Мати дівчинки будь-що розповідати відмовляється. Каже, заборонили слідчі прокуратури.
Поліцейський-односелець, на якого поскаржилися батьки дівчини, все категорично заперечує. Каже, справді був зі школяркою наодинці в саду, але для того, аби пояснити, що стосунки між ними неможливі.

"Я їй пояснив, що в мене є дівчина. Тим паче – вона малолітня і жодні стосунки в нас не можуть бути. Можливо, вона образилась і щось собі надумала. Експертиза все засвідчить. Я впевнений у собі, я знаю, що цього не було", - твердить він.

У прокуратурі відкрили кримінальне провадження – за фактом, аби з'ясувати, чи є підстави для обвинувачення працівника поліції.

"На даний час у кримінальному провадженні проводяться слідчі та процесуальні дії для встановлення обставин кримінального провадження", - пояснив прокурор Андрій Ширяєв.

Поліцейського на час слідства від роботи відсторонили.

"Працівник характеризується з позитивної сторони. За час несення служби за ним жодних дисциплінарних проступків не було. Вже зараз можу заявити: ми повністю йшли на співпрацю, і наш співробітник, і ми робили все, щоб встановити обставини данної події", - каже заступник керівника патрульної поліції Житомира Сергій Рудницький.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ВІННИЦІ ПАТРУЛЬНІ ЗБИЛИ ДІВЧИНУ НА ПІШОХІДНОМУ ПЕРЕХОДІ

Тим часом ця історія розділила односельців. Одні стали на бік полісмена – мовляв, це помста дівчини за нерозділене кохання. Інші, навпаки, вимагають ретельного розслідування. "Після цього бачили його односельчани і говорили про те, що він був абсолютно у тверезому стані, адекватний. А про Христинку говорили після того, що вона плакала. Ну, яка причина? Вона могла бути у нього закохана, а у Вадима, наскільки я знаю, у нього була дівчина", - каже директор Васильківської ЗОШ Лариса Стельмащук.

Обидві сторони чекають результатів експертизи, яка може прояснити, чи було зґвалтування взагалі чи історія вигадана. Від цього залежатиме, кого з фігурантів цієї історії покарають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А Показати IP 31 Травня 2016 09:47
А для чого це все друкувати та роздувати? Немає про що писати?
Журнал А Показати IP 31 Травня 2016 11:10
пишемо щоб людям задурити голови,щоб наша влада і далі при владі собі жирувала
Лучанин Показати IP 31 Травня 2016 11:10
Понабирали по оголошенню нових ПАТРУЛЬНИХ, а тепер все вилазить то наркотики то пянки і зараз згвалтування!!! Хатия Деканоідзе вперед проводь реформу!!!
Врадіівка до Лучанин Показати IP 31 Травня 2016 15:05
а якщо подумати на тверезу голову та логічно? чи для тебе це надважкий тягар?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus