USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Одесі патрульні перевищують швидкість та їздять вночі без світла

25 Липня 2016 23:40
Екіпаж патрульної поліції їздив вночі Одесою на службовому «Toyota Prius» з вимкненими фарами, істотно перевищуючи встановлену максимальну швидкість руху. Натомість, в США поліція показує приклад того, як об'єднувати людей, а не створювати конфлікти.

Активіст громадської організації «Безпечне місто» Юрій Головчук опублікував відповідне відео, пише Автовод з посиланням на Українську Службу Інформації.

Так, активіст опублікував відео, на якому видно, що йому довелося буквально переслідувати поліцейських, щоб поспілкуватися з ними про допущені порушення.

«Копи» їхали від нього на швидкості більше 100 кілометрів на годину, ховалися від громадського працівника у дворах, намагалися проїхати алеєю в парку. Весь цей час у них на машині були вимкнені задні габаритні вогні, попереду не горіли фари ближнього або дальнього світла. Коли Головчук все таки наздогнав патрульних, вони відмовилися представлятися і заперечували допущені порушення ПДР.

"Всі про це знають. Ми відпрацьовували завдання, у нас було дуже важливе завдання. Ми від вас не ховалися, ми відпрацювали завдання ... Горіли у нас фари, у нас світло не дуже яскраве", - розповідали правоохоронці.

Громадський працівник вважає, що подібні порушення якраз є причиною більшості ДТП за участю патрульних.

"Нещодавно я зняв відео, як вони створюють аварійні ситуації. Сьогодні я ще одне порушення зафіксував - хлопці проїхали кілометрів 5-6 о 12 годині ночі зі швидкістю понад 100 кілометрів на годину, що вони не заперечували, без габаритів, включених фар дальнього або ближнього світла", - розповів Головчук.

Натомість, у США поліцейський українського походження приєднався до групи людей людей, які молилися за мир.

Відповідне відео опубліковане на Facebook-сторінці WGN TV, - інформує Vidia.

Під час національного з’їзду Республіканської партії США у Клівленді (штат Огайо) американський поліцейський українського походження Богдан Рошетський приєднався до малої групи людей, які молилися за мир.

Це особливо зворушливий вчинок на тлі численних повідомлень про сутички між поліцією США та громадянами-афроамериканцями, а також між прихильниками Дональда Трампа та Хілларі Клінтон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
l;kjl;; Показати IP 26 Липня 2016 06:31
спека і сонце тиснуть копам на вуха. Вони хочуть провітриться і посидіти в темряві...
Анонім Показати IP 26 Липня 2016 09:37
Їздять тільки поліцейські - більше ніхто? Адвокати, військові, есбеушники, податківці - всі їздять строго по правилах?
64 Показати IP 26 Липня 2016 10:56
Тупі поліцейські... Як таких можна брати на роботу???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus