USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Переселенцям у Луцьку вручили продуктові набори

13 Вересня 2014 18:18
55 сімей переселенців та деякі родини загиблих воїнів АТО отримали продуктові набори.

Збір такої допомоги організувала церква «Нове життя» у Луцьку. Роздавали продуктові набори вчора, 12 вересня.

Зі слів пастора Веніаміна Рубахи, таку допомогу релігійна громада надає вже не вперше. Крім того, церква привозить продукти на фронт, уже планують другу поїздку.
Організувати це допомогла громадська активістка Юлія Вусенко, яка практично з перших днів опікується переселенцями. Спершу її підопічними були кримчани, згодом на Волинь приїхали люди зі східних областей.

Пакунки з продуктами, а це – крупи, цукор, допомагали зібрати місцева релігійна громада та колеги з-за кордону. Ще влітку церква допомагала переселенцям, і знову вирішила влаштувати таку передачу.

Пастор Веніамін Рубаха закликав зберігати душевний спокій в такий непростий час.
«Нам сьогодні потрібний спокій. Спокій – це не відсутність проблем, це спокійне серце і розум навіть у присутності проблем Чому ми це робимо? Ми не переслідуємо цілі самопіару. Сьогодні багато добра робиться заради людей», - зауважив він.


Пастор церкви Сергій Бондар – родом з Донецької області, з міста Єнакієво. В Луцьку - з 1995 року. А нещодавно до нього приїхала мама, яка втекла з міста Ясинувата, за 4 години до того, як його розбомбили.
«Дуже складно пережити такі події, коли здається, що Бог вас покинув і все вийшло з-під контролю. Хотілося б, щоб ваше серце не піддавалося жорстокості і не кам’яніло», - додав він.
Крім того, Юлія Вусенко розповіла, що активісти на Волині вже готуються до зими. Зокрема, разом з представниками міжнародної мережі благодійних організацій «Карітас», скоро розпочнуть видавати теплі речі всім, хто потребує.
Отець Володимир розповів, що вже на Волинь привезли 4 тонни гуманітарної допомоги, будуть везти ще. Нині до Луцька транспортували теплі речі, постіль, ковдри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ольга Показати IP 13 Вересня 2014 19:42
А може замість пакунків з харчами, білет додому?! На цих фото видно крім жінок, "красивих та мужніх" чоловіків - призовного віку. Для чого їх годувати? Нехай ідуть додому та заробляють на свій хліб, захищаючи свій рідний Донбас.
Ольга. до Ольга Показати IP 2 Жовтня 2014 14:41
Вы знаете,приехав сюда я столкнулась с очень хорошими людьми,а тут в обсуждениях совсем другие люди,жестокие и злые.Иногда мне кажется,зачем я сюда приехала,мы не нужны сдесь никому.Разве не прада?Да и кормить нас не нужно,мы сами.Просто после прочтения всего этого,кусок в горло не полезит.Спасибо вам за откровенность.Если вы,что жертвовали лично мне,тоже скажите,я верну,мне не нужно,я сама.Спасибо за гостеприимство.
давид Показати IP 13 Вересня 2014 20:31
треба допомагати ближнім бо не знаемо що з нами буде завтра! але в міру розумного -хай йдуть на заводи в супермаркети на каси і так далі і чоловіки якщо не хочуть захищати свою землю то нехай тут йдуть на роботу -на ринок завод магазини епіценти і так далі , працюють як і ми лучани і гості міста
777 Показати IP 13 Вересня 2014 20:48
гнати цей ДАУН БАС НАЗАД ЧЕРЕЗ НИХ ВСЯ БІДА
Ольга. до 777 Показати IP 2 Жовтня 2014 14:36
Как можно такое писать?Не хотите,не давайте,мы сами попробуем выжить.А дать,а потом такое говорить,это подло.И если вы видите мужчин,то это не значит,что они не хотят защищать Донбасс,это может значит только то,что их не берут,что им отказали. То есть,они не годны.больны или инвалиды,или вы думаете,что инвалид это только может быть без ног и рук?Так рассуждать может только очень жестокий,сам не побывший в такой шкуре.Хочу посмотреть вам в глаза,очень.
ох Показати IP 13 Вересня 2014 22:38
Ох вербують ті бабтисти православних пропаде народ.
2345 до ох Показати IP 14 Вересня 2014 15:51
Чому зразу вербують, можливо вони дійсно хочуть допомогти. По більше б таких людей. Ми не знаємо що чекає на на завтра.
Гапка Показати IP 14 Вересня 2014 02:53
Ха, усе знайомі пики. Пасуться одні й ті ж самі за наш кошт. То портфелі, то харчі. Скоро й труси їм будемо купувати, хоча й самі без них залишимось.
Ольга. до Гапка Показати IP 2 Жовтня 2014 14:43
Зачем вы жертвуете людям,а потом так пишите?Это подло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus