USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Перевірили, наскільки чиста вода в Західному Бузі

12 Серпня 2015 11:31
Західний Буг не лише мілкий, але й забруднений. Такі результати державного моніторингу якості поверхневих вод Волинської області у басейні річки Західний Буг.

Про результати аналізу якості воли повідомили у прес-службі волинських водогосподарників.

Оцінку води здійснювали працівник лабораторії якості води моніторингу вод та ґрунтів Волинської ГГМП у третьому кварталі 2015 року згідно із САН ПиН № 4630-88 «Санитарные правила и нормы охраны поверхностных вод от загрязнения» .

Басейн річки Західний Буг, державний моніторинг:

річка Західний Буг, село Литовеж: Виявлено перевищення концентрації заліза у 1,8 раза, перевищення гранично допустимих норм БСК5 у 1,2 раза, по інших показниках перевищень не виявлено. Вода у річці гідрокарбонатно-кальцієва з слаболужним рН, середньої жорсткості, підвищеної мінералізації;

річка Західний Буг, село Амбуків: Виявлено перевищення концентрації заліза у 1,8 раза, перевищення гранично допустимих норм БСК5 у 1,2 раза, по інших показниках перевищень не виявлено.Вода у річці гідрокарбонатно-кальцієва з слаболужним рН ,середньої жорсткості, підвищеної мінералізації;

річка Західний Буг, місто Устилуг нижче впадіння річки Луга: Виявлено перевищення концентрації заліза у 1,6 раза, перевищення гранично допустимих норм БСК5 у 1,2 раза, по інших показниках перевищень не виявлено.Вода у річці гідрокарбонатно-кальцієва з слаболужним рН, середньої жорсткості, підвищеної мінералізації;

річка Луга, права притока річки Західний Буг, село П’ятидні: Перевищень гранично допустимих норм не виявлено. Вода у річці гідрокарбонатно-кальцієва з слаболужним рН ,середньої жорсткості, підвищеної мінералізації .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Водогосподарник Показати IP 18 Серпня 2015 16:15
ВН, 2 пункти: 1. Порівняйте мій нік та аналогічне слово у тексті. 2. Знайдіть на карті село в Іванічівському районі, яке, до речі, мало Магдебурзьке право, назва якого складається зі словосполучення "Литовська вежа".
Водогосподарник Показати IP 18 Серпня 2015 16:50
Будь-ласка )))
Водогосподарник Показати IP 18 Серпня 2015 17:02
ААА-А-А-А !!! Не звернув увагу на заголовок )))) Це із серії "двіста" ? З.І. Ще раз - будь-ласка )))
дивна людина до Водогосподарник Показати IP 19 Серпня 2015 11:08
Дякуємо ;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus