USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Перлини світової музики: семінар у Луцьку

24 Травня 2017 23:16
Мистецький семінар на тему: «Перлини світової музики: що вплинуло на їх творців…» за участю професора Веса Дженсена (Канада), присвячений ювілею Реформації, відбудеться у п'ятницю, 26 травня, повідомили у прес-службі R500.

Доктор Дженсен є професором-емеритом університету «TrinityWestern». Відомий у світі музики вчений веде активну співпрацю з хорами, композиторами та диригентами світового рівня. Твори у виконанні колективів Веса Дженсена нерідко звучать у програмах Національного радіо Канади. Композитор часто бере участь у роботі журі багатьох провідних хорових фестивалів Європи.

Сьогодні диригент живе і працює в Україні. Під його керівництвом Київський симфонічний хор і оркестр виконують світові шедеври: «Меса Сі мінор» Й. С. Баха, «Реквієм» В. А. Моцарта, «Хвалебний гімн» Ф. Мендельсона, «Створення світу» Й. Гайдна і, звичайно ж, улюблену багатьма ораторію «Месія» Г.Ф. Генделя.

Вес Дженсен на семінарі у Луцьку представить музичні твори композиторів доби Реформації та розповість про авторів і передумови написання композицій. Відвідувачі відчують атмосферу тогочасної епохи та отримають незабутні враження.

Усіх охочих долучитися до світу прекрасного запрошуємо 26 травня 2017 року о 14:00 в Палац культури міста Луцька.

Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus