USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Петицію проти забудови зеленої зони біля парку розглянуть у Луцькраді

8 Листопада 2016 17:29
Єдиною з 14 електронних петицій, яка набрала достатню кількість голосів протягом останніх двох тижнів, стала петиція щодо заборони забудови Журавлиного болота (зеленої зону поблизу центрального входу у парк).

Про це йшлося під час оперативної наради в першого заступника Луцького міського голови 8 листопада.

Як поінформувала директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як протягом двох тижнів надійшло 14 електронних петицій, 4 з яких не були підтримані. На 13 петицій триває збір підписів, одна петиція перебуває на розгляді. Йдеться про петицію щодо заборони будівництва в межах Журавлиного болота в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Нагадаємо, що цю петицію зареєстрував лучанин Геннадій Хомутинкін. На вказаній ділянці планували побудувати дві чотирнадцятиповерхівки.

«Наше місто завжди славилось чистотою та затишком. Але це було раніше. В теперішній час, з приходом сучасних чиновників місто Луцьк перетворилося в загальний будівельний майданчик. Всім лучанам відоме місце Журавлиного болота, яке знаходиться біля центрального входу в парк імені Лесі Українки справа. Згідно з Генеральним планом Луцька, прийнятим у 2015 році, на цьому місці розташовується зона зелених насаджень загального користування. Стало відомо, що цю ділянку збираються забудувати, завдяки певним махінаціям з боку чиновників Луцької міської ради, декількома багатоповерхівками, які знищать сучасний ансамбль архітектури і, можливо, центральний парк перестане існувати в тому форматі, в якому ми його бачимо сьогодні. І треба сказати, що центральний парк - це одне з небагатьох місць, де лучани можуть відпочити в зеленій зоні. Підтримайте цю петицію в знак протесту забудови зеленої зони Луцька в ділянці Журавлиного болота», - йдеться в петиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанка Показати IP 8 Листопада 2016 18:01
Коли почнуться розстріли продажних чиновників? давайте збирати підписи.
так Показати IP 8 Листопада 2016 19:03
ще потрібно зробити автостоянку на місці центральноі алеі та збільшити територію старого базару за рахунок парку! гроші не пахнуть!
Коля Показати IP 8 Листопада 2016 19:23
Дадуть бабла- СУ536 - тендер виграє та й застроять!!!!
дмитро Показати IP 8 Листопада 2016 19:39
коментар було видалено
Анонім Показати IP 8 Листопада 2016 20:46
«Наше місто завжди славилось чистотою та затишком, хай спуститися на те болото і подивиться що там робиться хащі непрохідні, якби прийшов туди пів року назад побачив яка там калюжа стояла вже декілька років,поки місцеві самі не розчистили то і досі була б калюжа після кожного дощу,де була петиція.А на рахунок землі пізно вже продана ще до 2000 що року і перепродана п'ять раз, пізно петиції рано чи пізно побудують, місце бомба
Петро Показати IP 8 Листопада 2016 20:57
Це все результат обрання міським головою Романюка, який відчуває свій скорий кінець на посаді, а тому гребе гроші з "моху і болота". Лучанам треба було думати на виборах мера, а Ваші петиції, як і наш Луцьк йому до одного місця .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus