USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

П’ятьом волинянам присвоїли почесні звання

3 Жовтня 2016 15:14
Низку почесних звань волинянам присвоїли відповідно до Указу Президента України.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 3 жовтня.

Як повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, за вагомий особистий внесок в розвиток вітчизняного машинобудування, впровадження передових технологій у виробництво сучасної продукції, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Указом Президента України присвоїли почесне звання «Заслужений машинобудівник України» Миколі Заікіну, президенту ТОВ «Виробниче об’єднання Ковельсільмаш».

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти і підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм, присвоїли почесні звання «Заслужений діяч науки і техніки України» Віктору Рудю, професору, завідувачу кафедри комп’ютерного проектування, верстатів та технологій машинобудування ЛНТУ, «Заслужений працівник освіти України» Олександру Мишковцю, директору КЗ «Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького», Петру Савчуку, професору, ректору ЛНТУ, «Заслужений вчитель України» Юрію Поповичу, вчителеві предмету «Захист вітчизни» Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Голова облдержадміністрації побажав усім відзначеним успіху, плідної роботи і максимально сприяти підвищенню авторитету волинської освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олеся Показати IP 4 Жовтня 2016 09:12
Савчук - заслужений вчитель ? а Ви були на його лекціях?-- абсурд
Очевидець Показати IP 4 Жовтня 2016 20:30
Що правда, то правда! До чого він доводить університет і заклади,які в структурі. Що хоче тей робить. Зарплати не платить,умов для праці немає,як зима то холод,що люди вже туберкольоз заробили. Кого хоче звільняє,кого хоче бере нароботу(хто нормально заплатить),корупція процвітає! То може нагороду він отримав за те,що він самий більший ректор-корупціонер в Україні?! Даже й ціни всі знають,за що і скільки потрібно платити. Студенти на пари не ходять,а для чого ходи не ходи ,а платити мусиш. Орден від філарета,нагороду від президента отримам, а тепер цікаво, що пан ректор отримає від СБУ та прокуратури??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus