USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Під новою вивіскою в Україну повертають ДАІ, - ЗМІ

22 Грудня 2016 13:17
Новий підрозділ дорожньої поліції, який буде виконувати ті ж функції, що і колишня ДАІ - контроль на дорогах, запрацює вже в наступному році, передають «Вести».

«Співробітники нового підрозділу з'являться на дорогах вже в наступному році. Спочатку - на київських, а потім і у всій Україні. У Нацполіції обіцяють: щоб не було спокуси брати хабарі, перевірки будуть частими», - йдеться в повідомленні.

Тільки в Києві у дорожню поліцію наберуть 600 працівників. Перший етап набору кандидатів на посади триватиме до 1 серпня наступного року, другий - до 1 грудня.

Уточнюється, що в складі нової служби будуть колишні інспектори ДАІ і працівники спецпідрозділу Кобра.

Однією з причин, з якої було прийнято рішення про створення дорожньої поліції - зростання кількості ДТП на дорогах. Наприклад, в Києві за 11 місяців цього року сталося на три тисячі ДТП більше, ніж за весь минулий рік.

Як заявив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, зростання ДТП після ліквідації ДАІ спостерігається у всій країні.

Нагадаємо, як заявляли раніше деякі українські політики, патрульна поліція в Україні, в тому вигляді, в якому її створювали в 2015 році, відживає себе – через те, що до неї не увійшли професіонали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Жесть Показати IP 22 Грудня 2016 13:32
коментар було видалено
Саша Показати IP 22 Грудня 2016 13:39
Професі*нали хабарники
Анонім Показати IP 22 Грудня 2016 13:59
мы строили, строили,и наконец построили ...... що не будують , а виходить СССР
Анонім Показати IP 22 Грудня 2016 14:48
Ну це безперечно подивіться на бюджет різниця на фінансування армії і поліції мінімальна!!! Шановні в Україні під час війни створюється поліцейська держава!!!! Але є один нюанс терпінню Українців меж немає.... і майдану вже не буде......
Водій Показати IP 22 Грудня 2016 15:27
Ну вже хоч щось буде в цьому бардаку на дорогах
максим Показати IP 22 Грудня 2016 15:42
І вся реформа - нова форма
777 Показати IP 22 Грудня 2016 22:51
аварій стало більше, бо всі побачили,що ніхто нічого не контролює на мою думку, все було так і задумано звалити на патрульну поліцію все - і конроль за дорожнім рухом і патрулювання вулиць і контроль за громадським порядком і виїзди на виклики, от вони і не справляються не знаю як в інших містах, але у нас в Луцьку,8-10 екіпажів явно бракує якщо тільки на перехресті К Карого - Дубнівська по 2-3 ДТП за тиждень,то можна булоби там заріпити піший патруль, але нікому цене потрібно аваков потихеньку повертає мусорів хабарників у поліцію, а тепер ще й ДАЙців повернуть шкода тих хлопців,що загинули і далі гинуть з надією,що тут щось змінюється

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus