USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під стінами Волинської ОДА - акція протесту. ОНОВЛЕНО

29 Квітня 2015 13:04
Біля Волинської ОДА зібралися активісти та представники Правого сектору Волині з метою мирного протесту. Люди виступають проти дій влади.

Зі слів самих активістів, акція пов'язана з тим, що вчора, 28 квітня, озброєні ЗСУ оточили базу 5-го батальйону "ДУК" Правого сектору.

За станом на 13:20 свою підтримку Добровольчому Українському Корпусу висловили "Айдар" та "Азов". Так, представники цих мілітаристських формувань також приєдналися до акції протесту і висловили власну готовність у разі необхідності їхати на Київ.

Як повідомив у коментарі Інформаційному агенству Волинські Новини керівник Волинського осередку Правого сектору Сергій Дружинович, акція поки має мирний характер. За станом на 13:00 під стінами ОДА зібралися близько півсотні учасників акції.

Нагадаємо, вперше за історію участі Добровольчого Батальйону Правого сектору в проведенні так званої «АТО» на базу Правого сектору навели важке озброєння Української армії.

"Наша база була блокована без всяких попереджень підрозділами десантників 25- і 95-й бригад, разом з бронетехнікою і важким озброєнням. Були виставлені блок-пости молодих, тільки мобілізованих солдатів. Вони зупинили одну з наших машин і зажадали від бійців здати зброю", - розповідають "дуківців". На їх думку, у такий спосіб влада бореться з добровольцями.
Сергій Дружинович розповів у коментарі ІА Волинські Новини про причину такої акції протесту.


"Вчора, 28 квітня, базу 5-го батальйону ДУК, що у селищі Покровська Дніпропетровської області, оточили військові із 95-ї та 25-ї бригади. Поставили на дорогах блок-пости. Метою таких дій було абсолютне роззброєння нашого батальйону, тобто, аби добровольці здали зброю та розформувались. Однак, нині, коли російські агресори підходять все ближче до кордонів, за Луганськ та Донецьк, на думку усіх наших командирів, вимога здати зброю – це не що інше, як зрада нас державою. Але, тим не менше, це допускає і Генштаб, і вищі ешелони влади. Але ми нічого протиправного не робимо, більше того, захищаємо суверенітет України пліч-о-пліч, виконуючи усі вимоги. ЗСУ погоджуються, що між ними - добровольцями – гарна співпраця. Чому сталося таке непорозуміння, не зрозуміло", - зазначив він.

Разом із тим керівник Правого Сектору наголосив, що нині активісти виконують розпорядження їх провідника Дмитра Яроша, який наразі перебуває на переговорах з Генштабом. Каже, що мирною акцією хочуть висловити підтримку усім добровольцям, адже за станом на сьогодні багато бійців саме повернулися з ротації. Також представники добровольчих формувань звернулися до усіх небайдужих громадян, аби ті також приєдналися до мирної акції.

«Ми не вимагаємо нічого великого, а лишень прагнемо підтримки влади, яка була б не проти того, аби добровольці воювали за незалежність України», - додав Сергій Дружинович.
До слова, подібні акції наразі відбуваються на території усієї країни, у кожній області, де є добровольці і волонтери.

Зі слів очільника волинських «правих», справа зовсім не у тому, мовляв, добровольці не бажали приєднатися до ЗСУ:

«У нас - 24 області, це як 24 підрозділи. І от усі ці підрозділи об’єднані в ДУК. Так от ми готові зайти цілим таким батальйоном в ЗСУ. Але владні верхівки цього не хочуть. У нас висока дисципліна, ми один одного знаємо, адже разом воювали. Що ж тут складного? Ні, вони хочуть розпорошити усіх, й не буде толку ні там, ні сям. Є армія, немає питань. Але розпорошуватись ми не хочемо», - пояснив він.

За станом на 14:10 мирний протест плавно перенесли в приміщення Волинської ОДА, де добровольці розпочали діалог із першим заступником волинського губернатора Сергієм Кудрявцевим.

Подробиці переговорів Інформаційне агенство Волинські Новини повідомить згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 81
Лучанка Показати IP 29 Квітня 2015 13:20
півсотні здорових нормальних чоловіків..і всі видно безробітні..що тако собі серед будня-полудня протестують....
лучани до Лучанка Показати IP 29 Квітня 2015 13:23
Протестують, щоб ти краще жила у вільній країні.
Анонім до лучани Показати IP 29 Квітня 2015 13:34
результат за вікном
Лучанин до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 15:15
Ну норм, градами не валять, русского міра нема, за що їм портібно дякувати.
Луцьк до лучани Показати IP 29 Квітня 2015 13:48
вже вони напротестували в державі ..... яке вони право мають носити зброю? чьому непереходять до лав ЗСУ
Анонім до Луцьк Показати IP 29 Квітня 2015 13:54
А де Пашка ДАНИЛЬЧУК ??? Ах точно вын же ж звыльнився з лав Славного ГАРПУНА (в той час як інші без права відлучатись воюють) і як політ дівка пішов в новий прогект....
13 до лучани Показати IP 29 Квітня 2015 14:21
стадо олігофренів черговий раз вирішило повеселитись, їх вже ЗСУ розганяють, хай би вже прикрили цю лавочку "патріотів"!
1111 до Лучанка Показати IP 29 Квітня 2015 14:13
СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА! ЦЕ справжні наші ВОЛИНСЬКІ ГЕРОЇ, які відстоюють незалежність України у багатьох гарячих точках! Піски, Широкіне, ДАП, І соромно за наших диванних хероїв!
віра до 1111 Показати IP 29 Квітня 2015 16:27
100% прав!!!! Якби не добровольці, то давно кацапи були б , де захотіли... Хлопці з ПС -героі!!!!!!
Анонім до Лучанка Показати IP 29 Квітня 2015 14:51
Півсотні переляканих злочинців у масках протестують проти того, що держава намагається роззброїти незаконні озброєні бандформування. Причому протестують чомусь не в Києві, а під стінами Волинської ОДА. Їм ніхто не сказав, що це рішення було прийнято в Києві? І навіть не в Києві, а це вимога мінського мирного плану, під яким стоять підписи Порошенка, Меркель і Олланда? І що це саме європейці вимагають від порошенка виконання цих угод, які він пообіцяв їм виконати?
віра до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 16:37
Ці хлопці перелякані?!!! Ну ти і чмо!!!!!!
Анонім до віра Показати IP 29 Квітня 2015 18:31
Так, ці хлопці дуже перелякані. По перше, вони ховають свої обличчя під масками і балаклавами - значить чогось бояться. І по друге - одягли на себе бронежилети!!!! І це де ? в мирному місті, де немає ніякої війни. Гроші люди збирали на те, щоб бронежилети купували вояками української армії, а не бойовикам із незаконних озброєних формувань, які тероризують жителів міста та намагаються тероризувати представників Волинської ОДА.
ПРОРОК Показати IP 29 Квітня 2015 13:28
а з такою продажною жидо-комуняцькою владою "працювати" нормальні люди не будуть...
Дьодік Показати IP 29 Квітня 2015 13:38
Історія українців нічому не вчить. Петлюра теж розстріляв найкращого військового армії УНР - полковника Болбочана. В результаті Петлюра живучи на еміграції і жуючи цвілий хліб був убитий радянським агентом.
Анонім до Дьодік Показати IP 29 Квітня 2015 18:34
Історія точно нічому не учить. Гітрел через деякий час винищив банди бойовиків Рема, які привели його до влади. Точно так же буде і з правим сектором, який привів до влади теперішніх правителів україни.
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 13:43
Шановний воєнком. Будь- ласка , повістки в руки цим страйкарям!!!!!!!
1111 до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 13:47
Тобі с*ка повістку! Ці хлопці ГЕРОЇ! Слава Україні!
до 1111 до 1111 Показати IP 29 Квітня 2015 13:53
Герої ті, хто на передовій, хто має військову підготовку, а не ектремали безробітні, які зброю до рук беруть і ніде та зброя не здається, скоро по місту будуть сафарі робити
Анонім до до 1111 Показати IP 29 Квітня 2015 14:53
Це є незаконні озброєні бандформування. Вони чомусь вирішили що вони є вище закону і порядку в державі. Або в державі буде порядок і не буде незаконних озброєних бандфомувань, або ніякої держави взагалі не буде.
ВОНО до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 13:51
про повістки іншим, як завжди вищить той хто давно вже купив собі фіктивну інвалідність
небайдужа Показати IP 29 Квітня 2015 13:48
На догоду Путіну розстріляли Сашка Білого. На догоду Путіну хочуть знищити добровольчі батальйони. Наступна Україна? Хай не сподіваються!
Саме так до небайдужа Показати IP 29 Квітня 2015 14:15
Важке озброєння на боротьбу з рос. армією в порошенка немає, а на Правий сектор швидко знайшли. Бо ПС бач проблема №1 в Україні. Продажна путінська підстилка, яка сидить на Банковій і керує країною, вирішила здати всіх з потрохами. Люди, роззуйте очі і подумайте, за кого гинуть Ваші сини, чоловіки і батьки на сході, і чому війна, яка триває вже рік - все ще АТО. Дуже вже нашим ср....м керовнікам хочеться видушити всіх молодих і здоровомислячих патріотів, нацькувавши одного українця, який примусово мобілізований на іншого- добровольця, довести країну до точки неповернення, і дременути з усіма статками за кордон. Наразі всі примусово мобілізовані несвідомо захищають бізнес-інтереси пєті.
Анонім до небайдужа Показати IP 29 Квітня 2015 14:56
Сашу Білого розстріляли за наказом Авакова. Причина: https://www.youtube.com/watch?v=etqlrASU7ic А Путіну Саша Білий зовсім не заважав, а навіть навпаки, - Сашу Білого показували по центральних каналах, ілюструючи хто саме прийшов до влади в країні.
Анонім до небайдужа Показати IP 29 Квітня 2015 15:00
100%
Сергій Показати IP 29 Квітня 2015 13:48
Роблять те для чого, власне. вони й були створені. А саме де дестабілізувати ситуацію, створювати картинку для ПІДАРАША ТВ, а заодно і покришувати контрабанду і бурштин. Питання чого там в мирному місті деякі унікуми повдягали бронижилети, невже на фронті вже всі забезепечені
Лучанин до Сергій Показати IP 29 Квітня 2015 14:08
Давай порохобот, пиши ще.
Сергій Показати IP 29 Квітня 2015 13:48
Роблять те для чого, власне. вони й були створені. А саме де дестабілізувати ситуацію, створювати картинку для ПІДАРАША ТВ, а заодно і покришувати контрабанду і бурштин. Питання чого там в мирному місті деякі унікуми повдягали бронижилети, невже на фронті вже всі забезепечені
Волинянин до Сергій Показати IP 29 Квітня 2015 13:56
Праві секі вже всіх дістали, кришують все де великі гроші - ліс, бурштин..... і нічого неоподатковується. пора нам простим людям збиратися від стінами їхної організації і протистувати
Лучанин до Волинянин Показати IP 29 Квітня 2015 15:14
Давай чувак, озвуч прізвища, місця, де, хто, та що кришує, а то смердіти є багато охочих, а як просиш назвати факти то одразу затикаються.
123 до Сергій Показати IP 29 Квітня 2015 13:59
Сидить за компами Чмирота , бо інакше не назвеш. Щей паклюжить честь наших волинських Героїв, які залишивши сім,ї, воюють,віддаючи життя за Тебе, щоб всяка ср*нь потім написала всяку ехінею!
Анонім до 123 Показати IP 29 Квітня 2015 14:24
Чмироту в дзеркалі побачиш. Я в 51 бригаді півроку відвоював, і дійсно воював.. а правосєки появлялись тільки там де можна щось нахапати і втекти, як монголо-татари
123 до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 16:21
Я дуже добре знаю як воювала 51 і як воюють правосеки! І яким же треба бути піз...ком , щоб себе цинічно вище тих хлопців ставити, які пішли добровідьно.
Анонім до 123 Показати IP 29 Квітня 2015 18:37
вони прийшли добровільно і в будь-який момент пішли добровільно - тому що їм ніхто не указ, що вони хочуть те і роблять. Армія не може себе вести як банда і там солдат не має права сказати "я вже трохи повоював і повертаюсь додому". Де Паша Данильчук? Чому не на фронті?
марко до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 18:01
Може ти "воював" як той лапін?
Волинянин Показати IP 29 Квітня 2015 13:51
Правильно зробила влада, що заборонила добровольчі батальйони, а то та війна ніколи не закінчеться, знайдеться пару екстремалів, які від правого секроту візьмуть зброю в руки і будуть туди їздити пар спускати! має бути порядок, а не добровольчі батальйони, правильно - повістки в руки і на передову. Ісаме цікаве, ці добровольці перші прийдуть під стіни ОДА коли не зможуть зробити посвідчення учасника АТО....
))) до Волинянин Показати IP 29 Квітня 2015 14:01
в любом конфликте я на стороне ВСУ. это все, что от Украины осталось, благодаря скакунам этим проклятым уже всеми бабами по стране.
123 до Волинянин Показати IP 29 Квітня 2015 14:03
Шановний ! поїхав би разок з хлопцями у Піски! Можливо і думка помінялась! А сидіти і писати у твкий час СОРОМНО! Слава Волинським Кіборгам!
Жанна до Волинянин Показати IP 29 Квітня 2015 15:18
З Ваших слів - війна не закінчується, тому що є добровольчі батальйони??? мда...
ВОНО Показати IP 29 Квітня 2015 13:54
я противние правосеків як руху, але ж влада в рази гірша за них - за рік крім підняття курсу валют вони НІЧОГО не зробили для країни
Анонім до ВОНО Показати IP 29 Квітня 2015 14:58
правосеки - це незаконне озброєне формування, яке один раз вже зробило державний переворот в країні. Відповідно, для нової київської влади це такий самий ворог, як і бля банди януковича - тому що варіант із державним переворотом вони можуть ще раз повторити.
128 Показати IP 29 Квітня 2015 14:00
Прихвостнi Дніпропетровських олігалхів мітингують за їх гроші і по їх указанію.В АРМІЮ.Герої в128,14,25,95 та ін.бригадах ЗСУ!
хДД до 128 Показати IP 29 Квітня 2015 18:33
ну якби їм платили, то не носили би форму більше місяця, та берци у всіх були, а не кросівки.. а Дніпропетровські олігархи тут ні до чого
пр Показати IP 29 Квітня 2015 14:06
всё повторяется как сто лет назад. скоро всему придёт пи...а!!!
Анонім до пр Показати IP 29 Квітня 2015 14:47
да да да...
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 14:25
думаю, багато зараз хто проти нинішньої нахабної влади олігархів, оскільки вирішувати свої проблеми за рахунок зубожіння народу можуть тільки аморальні виродки
Sv Показати IP 29 Квітня 2015 14:25
Правильно, розброювати доброаольчі батальйони. Хай ідуть в регулярну армію, а не з автоматами бурштин кришувати.
Лучанин до Sv Показати IP 29 Квітня 2015 15:18
Прізвища тих хто кришує бурштин? Моу поспорити що вони ніяк не пов'язані з ПС. А то розвелось лайноплюїв. Сидять перед компом, начитавшись новин палиці, про те як там десь хтось чогось кришує.
до СВ до Sv Показати IP 29 Квітня 2015 18:35
не всі добровольці кришу.ть бурштин, і мають тісний зв"язок з правоохоронними органами. думаю ви здогадались про кого я
Патріот Показати IP 29 Квітня 2015 14:27
Піар акціїх Коломойського з метою витогувування префернцій від держави,такж як шахтарі від Ахметова.На наступний тиждень а точніше в червні хочуть свої 5 коп вставити Облгази(Фірташ).І ще кажуть що є олігархи,які бажають добра державі,та в них природа така-красти все що можна і неможна.Герої на фронті,а тут серед протестуючих бачу одного Кіборга.І ніяких Азов Айдар,про які говорить Дружинович.І взагалі крім піару такі акції це понв фігня,ваша репутація давно в гам.і і ви лише топчитесь по ньому.Чомусь в Азові як був порядок ну крім ляшківця Мосійчука(якого швидко прибрали) так і залишилися.А ви умудряєтесь зіпсувати чесне імя навіть героїв які є серед ДУКа і були на фронті втягуючи них в проплачені акції.
Лучанка Показати IP 29 Квітня 2015 14:33
до лучани і до всіх захисніків чих лєнтяїв, що на фото. Вони ще з часів Майдану грошей накрали там...а тепер, поробили посвідчення Правий сектор..і тикають всім під носа..во який я ..патрійот...а оці машини розкамуфляжені...які куплені на пожертви людей, за кошти волонтерів (бо зі слів керівництва ПС у ниг грошей кіт наплакав)..чому вони не в зоні АТО...а собі ганяють вулицями міста....і на шашлики - на природу....на всякі гульки-шмульки....... так що не тошніть тут...а вже той правий сектор дістав....нема мужикам що робити...гайда до мене на город..ще не все посаджено
Жанна до Лучанка Показати IP 29 Квітня 2015 15:21
На рахунок автівок - сама не раз задумувалася - чому вони по Луцька шастають,якщо куплені для передової?...
Правий до Лучанка Показати IP 29 Квітня 2015 15:37
Шановна дайте свій адресок, города хочу вам "скопати", де вас такіх полішуків беруть соромно за волинь
ТИ до Лучанка Показати IP 29 Квітня 2015 19:54
коментар було видалено
не пацик Показати IP 29 Квітня 2015 14:55
вже дуже важко зрозуміти хто кому Рабінович ?
11 Показати IP 29 Квітня 2015 15:36
...дивні ці правосєкі......їх створили щоб зробити переворот у державі і прийти до влади..і ті хто цього прагнув до влади прийшли..і тепер щоб їх не скинули познищують ці бандитські формування....так що бичі підшуковуйте роботу.....бо зрозуміло що легше постояти під стінами якоїсь установи пару годин....ніж працювати згідно розпорядку робочого дня....але ваше існування на межі вже розпаду....
Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 15:43
А навіщо вам під стінами ОДА бронижелети, в нас небезпечніше ніж в зоні АТО?
333 до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 17:31
у нас уся країна всеодно що зона АТО,для прикладу далеко їхати не треба,хотяб до Польщі...
Анонім до 333 Показати IP 29 Квітня 2015 18:42
На передовій не у всіх солдат є бронежилети. І там вони більш потрібні ніж цим переляканим правосекам під стінами Волинської ОДА.
Лучанин до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 20:33
Лолко, броніки це частина форми сєбійця ВСУ.
не пацик Показати IP 29 Квітня 2015 16:38
як раз зараз некомплект в волинські міліціі -то вони його заповнять : може перестануть красти бурштин- брати хабарі ? і головне почнуть сажати а то давно ніц нечути про затримання бандитів- хабарників і кримінальних елементів
Анна Показати IP 29 Квітня 2015 16:43
Правий сектор - це єдина структура, в яка хоч трохи підтримує цілі та ідеали Революції гідності. Решта державних структур вже забули, чому, проти чого вийщли люди в грудні-лютому 2014.
Анонім до Анна Показати IP 29 Квітня 2015 18:43
Коли Сашка Білого розстріляли - Ярош став дуже тихий і слухняний. Але він вже повністю не може контролювати правосеків, вони самі що хочуть те і роблять на місцях.
Володимир Показати IP 29 Квітня 2015 16:48
Треба об’єктивно оцінити "Правий сектор", це єдина партія, яка має незаконні збройні формування.. У значній мірі "дякуючи" "правому сектору" Україна втратила Крим і одержала війну на Донбасі. Якщо будуть господарями у владі України такі збройні загони Україна перетвориться на Сомалі без влади, стане легкою здобиччю агресивних сусідів. "Правий сектор" революцію гідності здійснив, але від зовнішньої окупації не захистив - ось така істина. Або буде Україна, або буде на кожній території свій "правий сектор".
Анонім до Володимир Показати IP 29 Квітня 2015 18:45
Стосовно Сомалі: Я не позволю, чтобы Сомали превратилось в Украину" - сообщил Президент Сомали Хасан Шейх Махмуд Хасан Шейх Махмуд.
Анна Показати IP 29 Квітня 2015 16:53
До Правого сектора: не звертайте уваги на злісні та негативні дописи. Їх пишуть або люди недалекі, або спеціально оплачені Ви - герої.
Анонім до Анна Показати IP 29 Квітня 2015 18:46
Звичайно, тільки герої можуть стояти під стінами Волинської ОДА в бронежилетах і балаклавах, так по-геройськи ховаючи своє лице від людей - чого вони тут бояться?
Лучанин до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 20:20
Анонімуй далі. Всі, кого я впізнав на фото,були на сході, у складі ДУК. А ви можете тут тільки анонімувати та об***ати тих хто щось робить для збереження цілісності держави.
віра до Лучанин Показати IP 30 Квітня 2015 07:15
Молодець!Собаки гавкають, а караван іде....ця східна мудрість актуальна! Правий сектор- Героі, що б хто не г........в!
Михайло Показати IP 29 Квітня 2015 17:01
Доля "правого сектору" в Україні буде аналогічною штурмовиків Німеччини 30-х років минулого століття, або України як держави не стане.
Лучанин до Михайло Показати IP 29 Квітня 2015 20:28
Слова шоколадного петі.
яя Показати IP 29 Квітня 2015 17:13
Да уж, вони нас далеко можуть завести. Кухарка має бути на кухні. на лицяхнаписано бурса...
Володимир з Луцька Показати IP 29 Квітня 2015 17:38
Люди, навіщо бути такими тупими і винити вірних собак за те, що сусід межу поорав...??? Наш славний ПС не горді люди, пробачать аналогію з собаками)) Але ясно що параша їх реально боїться, хоч і використовує як привід... якби не ПС то можна знайти купу приводів захопити країну... Ну і от господарі, питаю у вас: межу поорано, сусідові сраку подерто... хоч і межа таки в нього... то що, логічно тепер буде собак по світу пустити і надіятись на тупих биків (ЗСУ)? ті бики мо й більші, та проте руське гамно знає способи як їх нейтралізувати. А ПС РЕАЛЬНА СКАЛКА в парашній сраці і морді. Тож РУКИ ГЕТЬ ВІД ПРАВОГО СЕКТОРА!
Анонім до Володимир з Луцька Показати IP 29 Квітня 2015 18:50
скажених собак будь-яка нормальна людина боїться, бо вони непрогнозовані і неконтрольовані, можуть напасти в будь-який момент. як мінімум - покусають, як максимум - взагалі можуть загризти до смерті.
аноніміруй далі до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 20:27
Саме від таких собак ці хлопці захищали нас. І їм було по барабану на пільги та гарантії від держави. А тепер їх хочуть оченити та зробити злочинцями у очах суспільства
ооо Показати IP 29 Квітня 2015 17:43
Що вони можуть захистити, себе не можуть. Як би хтось хтів, вже давно захопив. Бігають по місту зі зброєю, кого тут боятись, мирних громадян?
просто до ооо Показати IP 29 Квітня 2015 18:31
а ти спробував би на когось з них напасти, та перевірив чи вони можуть себе захистити чи ні?? я от знаю, що можуть..і не тіки себе та і навколишніх
Анонім до просто Показати IP 29 Квітня 2015 18:48
вони навколишніх не захищають, а тільки залякують. тут мирне місто, якщо хочеться побряцати зброєю - вперед, до воєнкомату і на передову. а все інше - від лукавого.
аноніміруй далі до Анонім Показати IP 29 Квітня 2015 20:22
Вони вже відбули своє на сході.
Захар Показати IP 29 Квітня 2015 20:19
А чому в журналіста на фото автомат за плечима?Це нормально? Хіба без автомата статті не пишуться?
вахахаха до Захар Показати IP 29 Квітня 2015 21:10
Ти лунь недалековидний, це штатив))))))))))))))))))))))))))))
украа Показати IP 29 Квітня 2015 22:45
Папа, а куда птицы летят, на юг, ? К е..еням, все летит к е..еням, сынок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus