USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві активісти намагалися запихнути Шкіряка у сміттєвий бак

6 Листопада 2017 15:02
Група людей побила радника глави МВС Зоряна Шкіряка біля будівлі Вищого спеціалізованого суду Києва, де триває розгляд справи прикордонника Сергія Колмогорова.

Про це повідомляє Обозреватель.

Так, натовп людей оточив Шкіряка біля входу в будівлю суду. Після цього радника міністра почали бити, вигукуючи “нарешті ми до тебе дісталися” і “мусор н *** звідси”.

Про інші подробиці події поки не повідомляється. Також невідомо, чи сильно постраждав Шкіряк.

До слова, перед початком засідання Вищого спеціалізованого суду, Шкіряк на своїй сторінці в Facebook заявив, що вважає Колмогорова невинним. Він висловив надію, що суд ухвалить рішення про перегляд справи.



Нагадаємо, минулого тижня у Вищому спеціалізованому суді України почали розгляд у справі Колмогорова, але засідання перенесли через неявку прокурора.

Відзначимо, Сергій Колмогоров у вересні 2014 року, виконуючи наказ, застосував зброю для зупинки автомобіля, який проривався через кордон, внаслідок чого загинув пасажир транспортного засобу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 6 Листопада 2017 15:12
Щось не зрозумло, що то за "активісти" і чого вони хочуть. Якщо Шкіряк підтримує невинуватість погранця, то що то за активісти ?!? Дамбасята ???
іван Показати IP 6 Листопада 2017 16:04
мдаааа...країна і?іотів.......на жаль ((((..
123 до іван Показати IP 6 Листопада 2017 21:09
Те що ти ід*от, та ще купка тобі подібних ід*отів, це зрозуміло.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 6 Листопада 2017 16:26
Мені того Шкиряка совсім не жалко. Ну хто він такий, брати мої, скажить? Така вже в Шкіряка аура його душі шо треба йому і в мусорці постраждати, шоб тая гордість з його душі пішла!
Електровіталик Показати IP 6 Листопада 2017 19:04
а чо? нормально. я у сміттєвих баках постійно буваю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus