USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підлітки вчилися бути пожежниками у Луцьку. ВІДЕО

17 Травня 2013 13:27
Обласний збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки» на базі частини спеціальної пожежної техніки Луцька відбувся 16 травня.

Про це інформують у ДСНС у Волинській області.

Так, 17 команд з числа учнівської молоді Волині боролися за право представляти область на Всеукраїнських змаганнях.

Так, діти ознайомилися з дистанціями змагань і поринули у вир щоденних реалій роботи пожежників. Учасники долали різноманітні перешкоди за допомогою альпіністського, спеціально-рятувального та туристичного спорядження, рятували умовних постраждалих, швидко вдягали засоби індивідуального захисту, розгортали пожежні рукави й гасили умовну пожежу.

Проходження цих складних етапів змагань показали не лише здібності юних рятувальників, а й згуртованість команд, готовність підлітків прийти на допомогу один одному в екстремальних умовах.

За словами начальника Управління ДСНС України у Волинській області Володимира Грушовінчука, популяризація серед дітей і підлітків здорового і безпечного способу життя формує культуру безпеки життєдіяльності.

«Сьогодні юні учасники Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» роблять важливі кроки у безпечне майбутнє. А яким воно буде, залежить уже від Вас, від Ваших знань, навичок та наполегливості», - додав чоловік.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
О_о? Показати IP 18 Травня 2013 10:21
Увага на відео 15 хв 40 сек
111 до О_о? Показати IP 18 Травня 2013 10:43
Ахаха... угараю... "баран іди нах..й звідси"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus