USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Беркутівця, підозрюваного у розстрілі Майдану, можуть звільнити з-під варти

30 Листопада 2014 21:00
Екс-беркутівця Зінченка, якого підозрюють у розстрілі 39 активістів Євромайдану 18-20 лютого на вулиці Інститутській, можуть звільнити з-під варти.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав правозахисник і координатор об'єднання "Адвокати Небесної сотні" Тарас Гаталяк, - повідомляє "Gazeta.ua".

"Увага! Тривога! 1 грудня, 15:30, Апеляційний суд. Екс-беркутівця Зінченка можуть звільнити з-під варти. Згідно з інформацією, яку надали нам джерела в правоохоронних органах, та провівши аналіз рішень Апеляційного суду за участю судді Марії Приндюк, можна підозрювати, що екс-беркутівця Зінченка можуть відпустити з-під варти", - написав він.

"Клопотання подав адвокат Зінченка", - додав Гаталяк.

Нагадаємо, у вересні з-під варти звільнили командира роти "Беркут" Дмитра Садовника, якого теж підозрюють у розстрілі 39-ох майданівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
USA Показати IP 30 Листопада 2014 21:36
А где Парубий? Почему он не держит ответ за расстрел людей на Майдане, почему он ушел в тень? Почему не спросить у него, что произошло в Одессе 2 мая? Уже столько безвинных людей пострадало, а истинные виновники на свободе.
Анонім Показати IP 30 Листопада 2014 22:25
А чому не під вартою ті, хто вбивав міліціонерів і військовослужбовців внутрішніх військ? Чи відтепер участь в майдані - індульгенція на прощення усіх гріхів і путівка на керівні посади в країні?
Анонім до Анонім Показати IP 1 Грудня 2014 13:50
а ти що не бачиш... скільки індульгендів долізло до ВР... і мають недоторканість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus