USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємець у Луцьку відмовиться від торгівлі пивом, аби зберегти кіоск

18 Травня 2017 08:53
Привести до ладу тимчасову споруду поблизу дитячого майданчика і припинити торгівлю пивом готовий підприємець, аби зберегти торговельні кіоски.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 17 травня.

Підприємцю Анатолію Рудю хотіли відмовити у розміщенні стаціонарної тимчасової споруди (торговельного кіоску) на вулиці Гордіюк, 47 у зв’язку з неналежним зовнішнім виглядом торговельного кіоску та торгівлею пивом поблизу житлових будинків та дитячого майданчика.

Підприємець зазначив, що кіоск пропрацював вже протягом 10 років на умовах оренди, термін дії договору закінчується цьогоріч. Розміщення кіоску передбачає комплексна схема розміщення тимчасових споруд. Він запевнив, що готовий привести зовнішній вигляд тимчасової споруди в належний стан. Щодо продажу пива, Анатолій Рудь повідомив, що зобов’язується не торгувати цим напоєм. Він повідомив, що поблизу МАФу не буде жодних «посадочних місць і шатрів», а торгівлю здійснюватимуть винятково на винос.

Заступник міського голови Олександр Рачков пропонував зняти питання з розгляду і відправити на доопрацювання. Питання повторно розглянуть під час засідання робочої групи.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук рекомендував підприємцю розробити проект реконструкції МАФу та погодити його з управлінням розвитку підприємництва та реклами.

Отже, члени виконкому зняли з розгляду питання щодо відмови у погодженні розміщення вказаної тимчасової споруди. Також зняли з розгляду питання щодо відмови у погодженні розміщення торговельного кіоску підприємця на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів, 7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus