USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підприємство зруйнувало пішохідну доріжку в Луцьку

26 Лютого 2014 15:56
«Луцьктепло» назвали безгосподарним підприємством - комунальники, які займалися ремонтом водомереж, після проведених робіт не відновили зруйнованої пішохідної доріжки.

Відповідний депутатський запит озвучили під час 55-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26-го лютого.

На безвідповідальність роботи комунального підприємства вказав депутат міськради Роман Романюк: «У лютому 2013-го року це підприємство проводило ремонтні роботи на вулиці Кравчука, відповідно, було повністю зруйноване дорожнє покриття для пішоходів між будинком номер 7 та ЖКП №11. Мешканці сусідніх будинків й ЗОШ № 25 скаржаться, що не можуть нормально ходити по вулиці».

Депутати, проголосувавши, зобов язали підприємство провести відновлювальні роботи при першій можливості, як тільки настануть відповідні погодні умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не байдужі Показати IP 26 Лютого 2014 23:47
В підприємства немає грошей на відновлення дорожного покриття - їх розікрали Киричук разом з Казачак. Потрібно провірити, можливо на бумазі покриття вже відновлено?
Оля до не байдужі Показати IP 26 Лютого 2014 23:54
А за які гроші Казачек буде купувати собі щороку нові авто і квартири, якщо Луцьктепло буде відновлювати всі зруйновані поктирря?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus