USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємці Луцька домоглися свого, але ненадовго

30 Квітня 2014 13:33
Луцька міськрада вирішила продовжити договір з облспоживспілкою на два місяці. Такого результату добилися підприємці Завокзального ринку.

Нагадаємо, що під час 59-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 30-квітня, під стінами адмінбудівлі виникла шарпанина.

Формуючи порядок денний, депутати проголосували за те, щоб зняти з розгляду проект рішення, згідно з яким мали скасувати рішення міськради про припинення договору оренди землі із облспоживспілкою.

Позиція обранців громади обурила підприємців, які прийшли під стіни міськради. І бізнесмени почали вриватися в приміщення й тимчасово зірвали засідання.

Луцький міський голова Микола Романюк оголосив перерву.

Під час палких дискусій й перемовин між депутатами та підприємцями, спільний компроміс все ж вдалося досягнути.

Депутати проголосували «за» проект рішення, згідно з яким договір з облспоживспілкою діятиме ще два місяці. За цей час створять тимчасову комісію з 15 осіб, у яку ввійдуть депутати, працівники Завокзального ринку, громадські активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
домігся горгут Показати IP 30 Квітня 2014 18:07
привів пару десятків підприємців куплених обіцянками і страхом..а решту його штатні працівникі і люди які не мають ніякого відношення до ринку..просто папіхаться..як то ще петарди не кідали.голяр-луганск шоу..припугнули трохи депутатів які не продалися на відміну від жені Ткачука та романа Романюка разом з мером.а дві тисячі людей спокійно працювали на своїх місцях за які платять горгуту по 60 грн. в місяць з кв.м тільки за підмітання .пока.і пока ніхто знов по десятку тисяч не просить на щось там..шоу удалось?данєцк научив?
деякі з цих підприємців Показати IP 30 Квітня 2014 23:17
мають великі пільги. Якщо горгут виведе Весь ринок чи хоча 1000 людей повірю, Дак половину людей було з Області і ніякого відношення до ринку не мають, деякі підприємці навіть не знади що відьудеться якась там акція. Горгут взяв приближоннтх і вирішив показати що він лайно ще гірше чим був..,,Горгуту привіт від підприємці Ігора я думаю він знає хто я. Я та 85 % ринку проти цієї зажраної мордяки...
ІОВЕНКО до деякі з цих підприємців Показати IP 1 Травня 2014 13:45
ДАЄ КОМАНДУ А ВАМ ПЛАТИТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus