USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Підприємці-спрощенці зможуть «замовити» електронну перевірку

3 Жовтня 2013 11:14
Протягом трьох наступних місяців триватимуть підготовчі роботи з тим, щоб вже із нового року представники малого бізнесу змогли скористатися сервісом «електронна перевірка», - інформує ГУ Міндоходів в області.

«Дистанційно в електронному форматі спочатку перевірятимуть підприємців -«спрощенців» за їх згодою, а ще через рік електронні перевірки фахівці Міндоходів активно практикуватимуть під час контрольно-перевірочних заходів суб’єктів господарювання малого і середнього бізнесу , які перебувають на загальній системі оподаткування», - розповіла заступник начальника ГУ Міндоходів Волині Інна Степанюк.

Посадовець уточнила, що для того, аби підприємця перевіряли дистанційно, не пізніше, як за 10 робочих днів до початку перевірки він повинен повідомити про це у письмовій формі орган Міндоходів.

Електронні перевірки впроваджуватимуться поетапно. Зокрема, з 1 січня 2015 року послуга буде доступна для представників малого та середнього бізнесу, що працюють на загальній системі оподаткування, а з 1 січня 2016 року – для всіх категорій платників податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus