USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підписи за відкликання депутатів збирають обманом, - Козлюк

26 Липня 2017 17:00
Депутат Луцької міської ради Олександр Козлюк вважає, що на ЛПЗ збирали підписи шахрайським методом.

«Шахраї, які ходять квартирами лучан, кажуть, що збирають паспортні дані для підписів за встановлення нового вуличного освітлення. Втім, ці дані заносять у список тих, хто хоче відкликати депутатів із міськради», - розповів депутат. За цим фактом він уже звернувся в правоохоронні органи.

Про це йшлося під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради 26-го липня.

«У лучан беруть паспортні дані нібито для того, щоб оформити звернення в міську раду задля встановлення нового вуличного освітлення на їхній прибудинковій території. Натомість ці дані вписують у список тих, хто хоче відкликання депутатів.

Був випадок - прийшли до квартири і кажуть: «Люда, дай паспорт, треба підписатися, щоб депутат провів світло». Щодо такого випадку ми дали звернення в поліцію, вона цим не займається. І я дивуюся, чому правоохоронці нічого не роблять?!», - обурився Козлюк.

Окрім того, додав, що режисери відкликання найняли 92 людини для роботи в палатках, а ті мають ще по 10 підопічних, які ходять квартирами й кожен з «десятників» має ще по 5 помічників.

Як повідомлялося, члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцької міської ради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Самі депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Голос Показати IP 26 Липня 2017 18:06
Не зрозуміло те, що на виборах депутатів у Луцьку міську раду у кожного голсуючог був лише один голос за за одного депутата. А у випадку сьогднішньому людина чомусь мае 5 голосів. Тоб-то одна людина чомусь може підписатись у пятьох листах про відклмкання 5-х депутатів, в той час, коли на виборах голосував лише за одного. Щось то тут не те.
Совість Показати IP 27 Липня 2017 15:13
і для чого людей дурити вони зі стендами стоять на яких все чітко напиано, думаєте люди геть дурні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus